NE MOŽE DA JOJ OPROSTI TOMOVIĆA: Ša BRUTALNO IZVREĐAO još uvek zakonitu suprugu: Ivana glumi SVETICU, a ona je PRELJUBNICA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić ne može Ivani da oprosti što je u dobrim odnosima sa Tomovićem.

RepublikaFoto: Instagram/nenadaleksicsha, _ivv_
Nenad Aleksić Ša i Ivana Aleksić

Nenad Aleksić Ša najstrašnije je udario na još uvek zakonitu suprugu Ivanu i nazvao je ženom lakog morala iako je on nju javno prevario i ostavio zbog starlete Tare Simov.

Naime, reper je pred svim zadrugarima brutalno ispljuvao ženu, jer je ona držala lajv obraćanje s Vladimirom Tomovićem, te rekao da se ona ne razlikuje od nemoralnih devojaka u rijalitiju. To sve je podržala i njegova ljubavnica, koja je sve vreme dolivala ulje na vatru.

Ša: Želim odmah da se razvedem od Ivane i da joj oduzmem ovlašćenje

- Ja sam verovao u nešto, eto, bio sam šest i po godina s osobom koju ne poznajem uopšte. Stojim iza toga da se nešto mnogo ne razlikujemo, mogu da kažem to. Osoba koja je i dalje u braku radi stvari koje sam ja uradio. Nijedne sekunde mi nije žao što sam stupio u odnos s Tarom. Neko je dokazao da nije ništa bolji od mene. Ja sam poznavao Ivanu, sada ne. Imam pravo da sumnjam u to kada ima moje ovlašćenje. Hoću s bankom i advokatom da vidim sve - pričao je Ša, koji je bukvalno zapenio kada je ova tema u pitanju. A onda je javno zatražio advokata da mu se javi i da pokrene brakorazvodnu parnicu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nenad Aleksić Ša

- Ivana je moja bivša supruga. Ja bih se sad razveo, sad, želim advokata. Ivana se ne razlikuje od mene, isti smo. Evo, obraća se javnosti, a to smo se dogovorili da ne radi. Sad imam totalno drugačiju sliku o njoj, konačno smo se upoznali. Drago mi je što nisam s takvom osobom. Sa mojim novcem se niko ne igra. Znam kakav je Tomović. S tuđim novcem se ne igra niko. Ja sam krvavo zaradio taj novac. I ona je udata žena, isto preljubnica, nije ništa bolja od mene. Počela je da se ponaša kurvanjski, ja je takvu nisam poznavao.

Nakon skandaloznih reči upućenih Ivani nadovezala se i reperova ljubavnica, Tara koja je najstrašnije isprozivala Tomovića.

Foto: instagram.com/printscreen
Vladimir Tomović I Ivana Aleksić

- Vladimir nema leba da jede. On je čovek koji čisti seno, nosi granule za pse da bi zaradio nešto, sigurno pokušava da se vrati na svaki način ovde - rekla je starleta, što se Kristijanu Goluboviću nikako nije dopalo, pa se ubacio u razgovor i usprotivio Tari:

- Tomović je pošten čovek koji zarađuje svoj dinar, ružno je što Tara ovo kaže. Bolje neka gleda sebe i ovog pored nje što se zasro u život jednoj poštenoj ženi kao što je Ivana.

Inače, zadrugari su govorili Ša da ne vređa suprugu jer ne zna šta se tačno dešava napolju, ali on nije želeo da stane, pa je pokazao pravo lice. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Ivanom, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na naše pozive.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara: Čipovaću Ša kao pseto!

Nenad Aleksić Ša se pravdao Tari Simov da je nikada ne bi prevario, pa joj je rekao da će joj dati na uvid svoje stvari poput telefona.

- Uvek možeš uzeti moj telefon, ja nemam šifru - rekao joj je Ša, a onda je Tara u svom stilu zapretila:

- Šta mi vredi, kad ćeš koristiti telefon prijatelja. I onda neku kuravelu. A ne, ja sam kuravela. Čipoveću te kao psa.

- Ti nisi normalna, ja neću blejati nikada bez tebe - objašnjavao je reper.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleks je zvanično najgluplja osoba u "Zadruzi"!

U toku emisije "Izbor potrčka" voditelj Milan Milošević otkrio je zadrugarima da je i publika glasala s njima u subotu u anketi "Ko je najgluplja osoba u 'Zadruzi'." Prvo mesto pripalo je Aleksandri Nikolić.

- Svaka igra koju pokušava da igra joj je tri broja veća od mozga. Drago mi je da gledaoci vide neke stvari koje mi vidimo. Aleks je pokušala da igra igru, pa je pričala da njom vlada razum, a ne srce kada je zamenila Janjuša sa Carem. Ne ume da se snađe u konverzaciji, ni pola sata posle toga ne ume da odgovori - rekao je Marko Đedović.

 

 

 

Foto: Instagram/printscreen

Kija: Ivana zaslužuje boljeg muža od Ša

Kristina Kockar, koja je doživela istu sudbinu u rijalitiju kad ju je Sloba Radanović javno prevario sa Lunom Đogani, stala je u odbranu reperove supruge Ivane.

- Drago mi je što se Ivana razvodi od Nenada. Ona nije zaslužila ovo što joj on radi. Mislim, nijedna žena to nije zaslužila, a kamoli ona. Njoj treba bolji muž od njega. Nenadu neće biti dobro kad se otrezni i shvati šta je izgubio - rekla je Kija u jednoj emisiji, a Ivana je skrinšot postavila na svoj Instagram profil i napisala:

- Hvala ti, Kija, za sve.. Volim te.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading