(VIDEO) ČULA SAM SVAKAKVE PRIČE.. Mina Vrbaški se vratila u Zadrugu, pa OPELELA po OVOJ zadrugarki!

Autor:

Zadruga

27.03.2021

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški se vratila u Zadrugu!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški se vratila u Zadrugu

Mina Vrbaški se vratila u Belu kuću, a nakon razgovora sa novinarima, otkrila da mnoge stvari zna, te da se neće isto ponašati prema svima.

Na ulasku su joj se mnogi obradovali, a onda je pozdravljala redom zadrugare, međutim, pojedine je preskočila. Odmah je htela da stavi do znanja svima kako je čula priče o sebi, pa im nije krila nezadovoljstvo.

- Dobro veče svima, čula sam svakakve priče o meni. Cele noći si nosila moj tedi (Paula), a iznosila si o meni kako sam išla sa Filipom u štek. Šta ste pričale sinoć, Bože. Svi ste divni, sjajni - govorila je Mina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari

- Jesi se ti pomirila sa Kenanom? Šta ti dozvoljavaš, da manipulišu.... A ti (Nataši), ti si još veća glupača - nastavila je Mina.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

28.03.2021 07:21

Lako je tako biti rijaliti igrac . Ona je za kratko vreme dva puta izlazila u spoljni svet , pokupila informacije iz spoljnog sveta , unela ih u zadrugu, plete price o zadrugarima i tako sebi podize rejting.. Pritom , nije kaznjena sto unosi informacije iz spoljneg sveta i sto u zadruzi proziva clanove podice zadrugara U Z A S !