DROGA SKRIVENA U BUNKERU: Srbi uhapšeni u Crnoj Gori sa 45 KILOGRAMA MARIHUANE!

Autor: Republika

Hronika

27.03.2021

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvoje državljana Srbije uhapšeno je danas na graničnom prelazu Dračenovac, nakon što je u njihovom automobilu pronađeno 45 kilograma marihuane, saopšteno je iz Uprave policije.

RepublikaFoto: youtube.com/Portal Standard
Ilustracija

Kako se navodi, 86 pakovanja droge pronađeno je u specijalno izrađenom bunkeru ispod poda vozila, u zoni prednjih i zadnjih sedišta, prenose "Vijesti".

Kako se ističe, oko 11 časova i 30 minuta službenici Regionalnog centra granične policije "Sjever" u saradnji sa kolegama iz Regionalnog centra granične policije "Centar" i iz Odseka za borbu protiv krijumčarenja droga su, nakon višednevnih operativnih aktivnosti na Dračenovcu, na izlazu iz Crne Gore, presekli međunarodni lanac krijumčarenja narkotika.

 

Kontrolisali su vozilo BMW X3, srpskih registarskih oznaka, koji je vozio D.M. (27), dok se kao saputnica u vozilu nalazila K.Z. (22), oboje državljani Srbije.

 

- Tokom detaljne kontrole tog vozila i u specijalno izrađenom bunkeru ispod poda, u zoni prednjih i zadnjih sedišta, pronađeno 86 pakovanja marihuane, ukupno teških 45 kilograma - navode u policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading