(VIDEO) POTRESNA ISPOVEST! Monika Horvat priznala kroz šta je prošla: Dečko je UBIJAO OD BATINA i oduzimao joj novac!

Autor:

Zadruga

08.03.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Zadruge Monika Horvat priznala da ju je dečko tukao i oduzimao novac!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Učesnica Zadruge Monika Horvat priznala da ju je dečko tukao i oduzimao novac

Nedelja veče rezervisana je za izbacivanje iz rijaliti programa "Zadruga". Nominovani zadrugari su bili Dragana Burmazović i Lazar Čolić Zola. Nakon zanimljive igrice koju je organizovao Veliki šef, Zola je pobedio i njemu su duplirani glasovi. Dragana je zauvek napustila rijaliti.

Nakon izbacivanja, zadrugari su igrali "Mićinu igru istine", tokom koje su otkrivene istine o mnogim odnosima u Beloj kući. Jedno od pitanja bilo je upućeno Branislavu Radoniću Brendonu.

- Šta misliš o Nataši Radan? - glasilo je pitanje.

- Mislim sve najbolje - rekao je Brendon.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Monika

- Pitanje za Moniku. Šta si nam prećutala u vezi tebe, a da nije dobro? - glasilo je naredno pitanje.

- Ja sam Monika Horvat, nemam dečka, ne znam na šta misliš, šta je vama bitno, ne razumem pitanje. Nisam lezbejka, to tvrdim, Matora priča jedno, ja drugo. Mogu da vam pričam o situaciji spolja, išla sam da radim, kako bih pobegla od jedne osobe, koja mi je nanela veliko zlo. Bila sam u Nemačkoj sa konjima zbog osobe koja je bila konj po mene. Išla sam da bih se sklonila od osobe koja je prema meni bila jako loša, osobe koja mi je nanela mnogo bola i fizičke i psihičke. Ja nisam mogla tek tako da ga napustim, otišla sam pod izgovorom da idem da radim. Htela sam da napustim taj stan, a nisam mogla da se vratim kući jer sam imala nekih katastrofalnih grešaka sa roditeljima zbog te veze. I novac je bio problem, nisam više mogla da tražim od roditelja od sramote šta sam im sve priredila i koliko sam ih koštala i šta sam im sve uradila. Bila sam kod njega, pobegla sam za Nemačku, da bih se oporavila i došla kod roditelja sa novcem, pošto je on prokockao sve moje. Sav novac koji sam imala, ja sam morala da dam nejmu, a kad mu nisam dala on bi me ubio od batina. Otišla sam gde nema signala, da me ni on ne može naći. Ja sam se njega rešila tako što sam ustala jednom i odlučila da se vratim na pravi put i vratim poverenje svojih roditelja - rekla je Monika.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading