RAZVELI SE I ZVANIČNO: Dragana Mitar okončala BRAK sa Sinišom!

Autor:

Zadruga

22.02.2021

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar bivša modelsica i učesnica "Zadruge" od samog ulaska u drugu sezonu rijalitija počela je da govori kako ju je suprug varao, a nakon toga situacija među njima se pogoršavala.

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ, facebook
I zvanično kraj... Dragana i Siniša

Dragana se nakon izlaska iz "Zadruge" razišla sa Sinišom sa kojim ima sina Pavla, a jutros su se i zvanično razveli.

Kako prenosi Pink.rs Dragana se jutros u Drugom osnovnom sudu u Beogradu zvanično razvela od sada već bivšeg muža, a informaciju je potvrdila i sama:

- Kad ste pre čuli?! Istina je, sad sam zvanično razvedena! Srećna sam, baš sam srećna, konačno da se i to završi, ovako zvanično! Dočekala sam posle dve godine da se konačno razvedem, a dobila sam alimentaciju i starateljstvo nad sinom, Jovan je sa mnom - ushićeno se pohvalila Dragana, koja je otkrila i da li je Siniša prisustvovao poslednjem ročištu i na koji način su se oprostili jedno od drugog.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Ide sada da proslavi...

- Jeste, prisustvovao je, ali verujte mi da ga nisam ni primetila. Sad idem da proslavim, biće sve svečano... Mora da se zalije - kaže Dragana.

Ona će se ipak sa bivšim mužem još neko vreme sastajati u prostorijama suda, budući da je aktivno još nekoliko sudskih postupaka, među kojima je onaj za nasilje u porodici.

Podsećanja radi, uprkos tome što su sve do jutros bili u braku, Siniša i Dragana su se, kako je bivša modelsica u "Zadruzi" više puta govorila, "davnih dana emotivno razišli". Dok je ona bila sa Edisom Fetićem, Siniša je našao drugu devojku koja neodoljivo liči na njegovu tadašnju suprugu. Dragani je letos pukla i ljubav sa Edom, a već neko vreme u vezi je sa Đorđem Gajićem.

RepublikaFoto: instagram.com/djordjegajic_
Sada je sa njim u vezi.. Dragana i Đorđe

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading