Marinkovićevoj pukao film, pa ogolela Stankovićevu: Sanja se u Indiji PRODAJE ZA PARE, ja se SE*SAM jer volim!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekla sam joj da znam za sve, i jahte, i pozive i plaćanje na četiri dana. Ove što se seksaju za keš neka se srame, a ne ja, poručila je zadrugarka.

RepublikaFoto: youutube.com/pink.rs
Tekst potpisa

Maja Marinković otkrila je da je Sanja Stanković odlazila u Indiju da bi se bavila najstarijim zanatom, te da je tamo, navodno, imala klijente koji su bogato plaćali za druženje s njom.

Pošto je Maja sve vreme na stubu srama zbog toga što je drugi prozivaju da je laka devojaka i da se obrukala u "Zadruzi" time što je imala seks pred kamerama bez blama, starleta je pobesnela, pa priznala da ona to radi iz zadovoljstva, dok neke, kao Sanja Stanković, prema njenim tvrdnjama, zarađuju na taj način.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Rešićka htela da bije Čorbu jer priča da je nedoje*ana

Sandra Rešić je došla u pab da bi napala Milana Jankovića Čorbu, koji je rekao da njoj treba ku*ac i da je nedoje*ana.

Nju su sve vreme držali na vratima da ne uleti da ga bije, a ona se borila s njima kao razjareni bik.

Sandra: Je l' si Maji rekao da mi treba ku*čina, ajde zakuni se u sina da nisi rekao?

Čorba: Jesam i šta! Ajde, mrš u p*čku materinu!

Sandra: Jedino mene nisi ovde mogao da je*eš. Ti si smrad smrdljivi!

 

Mnoge se više satiru od ku*ca napolju, one za pet dana postignu što ja uradim ovde za deset meseci

 

- Mnoge se više satiru od ku*ca napolju, one za pet dana postignu ono što ja uradim ovde za deset meseci! One meni ovde morališu, mene je Sanja nazvala kurvetinom, rekla sam da znam neke stvari i znam da su ozbiljnije nego moje i to su ljudi koje ona zna i mogu da kažem koja je ta osoba, i sve jahte, i pozivi s ljudima iz Indije, i plaćanje na četiri dana! Rekla sam joj ko je to, ali mi je rekla da ne zna čoveka, a zna ga, kao i njegovu sestru. Najlakše je reći kakva sam ja, ali svi mi se pravite fini, e sada ću ja da se perem preko vas i ja sam kod Darka Tanasijevića otvorila dušu i sve rekla - ispucala je Maja u jednom dahu sve što je držala u sebi, a onda je dodala i da je ona jedna od retkih u Beloj kući koja se seksa iz zadovoljstva i da je nije briga šta će ko da kaže jer, prema njenim rečima, treba da se srame one koje imaju seksualne odnose za novac:

 

 

 

 

 

Maja: Najlakše je reći kakva sam ja, a svi mi se pravite fini, e sada ću ja da se perem preko vas

- Ja nikada nisam rekla da sam poštena, sve sam radila iz ličnog zadovoljstva. Je*em se jer volim da se je*em. Nikada se nisam dovodila u temu o prostituciji i nisam neko ko radi nešto zarad nečega. Mogu da komentarišem šta hoću i mislim da je mnogo veća težina to. Mlada sam i nikog nisam ugrozila, ako nekoga prevarim, to je za osudu, ali ako sam raskinula ili on, onda je to u redu! Ove koje se seksaju za keš one neka se srame, a ne jedna Maja!

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Lepi Mića: Monika, operi pi*ku, smrdi ti na pokvarenu ribu!

Monika Horvat je na krv i nož zaratila s Lepim Mićom zbog toga što je ustala i obećala mu da mu više neće ćutati i da će mu se suprotstaviti svaki put kad je uvredi. Sve se odigralo za crnim stolom, a Hrvatica nije uspela ni da kaže do kraja šta je htela kada ju je pevač prekinuo i osuo salvu uvreda na njen račun:

- Mića je mene psovao i rekao mi da se teram u pi*ku materinu i ja sam rekla, takođe, i od sada, svako ko me bude psovao dobija povratnu! Ovaj čovek mene ne interesuje i to što si stariji tako ne možeš - vikala je Monika.

- Mrš tamo, nije te je*o samo ko nije pitao, droljo! Obrij noge i ono dole, smrdiš na hlor. Pi*ka ti smrdi na pokvarenu ribu, a dlake ti puze po podu, smrduljo raspala, pi*ka ti ispada u komadima koliko si bila je*ana - izvređao je Mića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Van Halen

10.02.2021 06:43

Koliko prosora gmizavcima sa ulice!!??? Alal vera.... Ovaj Ruzni Sprzeni Stakor se svima popeo na vrh glave. Otac jedne cerke!? Ovo nije cak ni dno...