ON JE PI*KA KOJA NEMA MUDA! Zorica Marković najstrašnije oplela po zadrugaru, pa otkrila ŠOKANTNE DETALJE nepoznate javnosti!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

30.01.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrila sve!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković

Aktuelna dešavanja u Zadruzi su svakodnevno tema dana što po medijima, što po gradskim kuloarima. Afere, raskidi, skandali, razmirice i svađe su deo najpoznatijeg rijaliti šoua koji konstantno šokiraju javnost te se folkerka i najkontorverznija zadrugarka ikada Zorica Marković oglasila za naš portal da prokomentariše trenutno jedan od najtabloidnih parova.

Naime Nenad Aleksić Ša svakodnevno šokira naciju svojim odnosom sa Tarom Simov. S obzirom na to da plasiru priču da je u skladnom braku već godinama, ali mu ne polazi za rukom da to i dokaže, jer u svakoj novoj sezoni Zadruge nađe novu žrtvu, ovaj put je to daleko mlađa zadrugarka koja je poznata po raskalašnom i skandaloznom ponašanju. Njihovi konstantne akcije, izlivi nežnosti, maženja, dodiri u krevetu izazivaju zgražavanje, a njegova supruga Ivana koja sve to gleda doživljava stresove, te nikako ne može muža da izvuče iz kandži zaljubljenih zadrugarki.

 

 

 


 - Zgranuta sam zbog mnogih desavanja u rijalitiju, ali je jedan posebno odvratan. Mnogi treba da se postide zbog svojih postupaka, a najvise Ša i Tara. Ono sto su uradili pred kamerama je dno dna! Njega treba da bude sramota.
RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Tara i Ša u akciji

To je pička koja nema mu*a da prizna da vise ne zeli da bude u braku, nego pusta da ga od zene rastavlja neka klinka u rijalitiju. Sve sto je drugima pricao i pametovao pada u vodu. Sam je sebi skocio u usta i tesko da ce sad moci da se opere. Tara je neodgojeno deriste i za nju ne cudi da se nezrelo ponasa i da ovako napada muskarce, ali za Sa sam mislila da ima dovoljno pameti da sebi ne dozvoli ovo sto se upravo izdesavalo. Zelim mu da spase brak, ali posle svega ovoga to je veoma tesko - u jednom dahu izgovorila je Zorica, vidno besna zbog svega što gleda ovih dan na malim ekranima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srđan

31.01.2021 16:39

A Zorica je deda - deda Zoran. Ima i brkove. Ali nema muda.