(VIDEO) OBRAĆA TI SE BIVŠA DEVOJKA! Vuk Mob VREĐAO zadrugare, a onda mu se Tara SUPROSTAVILA!

Autor:

Zadruga

18.11.2020

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u Beloj kući!

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Tara Simov i Vuk Mob

Vladimir Tomović ubedio je Taru Simov da skoči na crni sto i obrati se zadrugarima, ali Vuk Mob nije to dozvoljvao. Tomović je poručio da mu se obraća bivša devojka, odnosno Tara.

- Vuče, bivša devojka ti se obraća - vikao je Tomović.

- Vladimir mi je rekao da ustanem i budem konkretna ko mi se sviđa, meni se sviđa Đorđe! - povikala je Tara.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari

- Vi ste rijaliti dno dna! Vi nemate emocije, nemate duše, vodite se rijalitijem i zato ćete izaći kao nula! Ja ću da izađem sa parama, gde me čekaju žena i dete! Od kad ti se sviđa Đole? Ne, od kada ti je Ermina rekla da su fanovi za tebe i njega! Pre deset dana je rekla da si nakaza i retard! - urlao je Vuk Mob.

- Ja sam sve to rekla Đoletu, da mi je Ermina prišla i rekla da budemo zajedno da imamo zajedničke fanove - potvrdila je Tara.

 

- Da mi je dan, da sačekam da me izbace odavde, apelujem da me izbace odavde, da oči moje ne vide 90% ljudi odavde, da se ja vratim u moj primitivni svet, gde je ljubav ljubav, gde je prijateljstvo prijateljstvo, j*bem li vam majku! J*bite se, radite šta hoćete, j*bam vas ja sve - urlao je Vuk.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading