NAKON ŠTO JE VUK MOB PRIČAO DA SE KIJA VIĐALA SA NJIMA TROJICOM, ONA GA OLADILA KOMENTAROM: Neće mu biti dobro kad izađe iz rijalitija!

Autor: Republika.rs

Zadruga

30.10.2020

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svađa se nastavlja.

RepublikaFoto: instagram.com/kija_kockar__official

Vuk Mob je juče u "Zadruzi" brutalno govorio o odnosu koji je imao sa Kijom Kockar, pomenuvši da se ona viđala u isto vreme sa njim, Slobom i Stefanom Karićem. Tu se nije zaustavio i izneo je još drugih pikanterija.

-Šta se desilo, desilo se, neću da ulepšavam priču. Bio sam ološ dok nisam upoznao verenicu. Kija se sa mnom, sa Stefanom Karićem i Slobom viđala u isto vreme, nije ništa bolja od mene. Što se tiče Sanje, ona je kao list na vetru. Rekla je da sam isfrustriran jer nisam mogao da je j*bem. Ja sam nju mogao da j*bem - poručio Vuk pred milionskim auditorijumom. 

 

 

 

Ovim povodom se oglasila i Kija:

-Dobiće tužbu, to je moj jedini komentar - poručila je Kija za Pink.rs

Pevačica je očigledno bila besna zbog svega što je o njoj izrečeno, a nije prvi put da Vuk govori o svemu što se desilo između njih dvoje tokom prošlo leta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading