Nadežda kontaktirala sa advokatima zbog muža: Ići ću sa Tomom na sud da se dogovorimo oko alimentacije!

Autor:

Zadruga

05.10.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić svakodnevno preživljava stres i, kako navodi, ugroženo joj je zdravlje zbog uplitanja Milice Kemez u odnos s Tomom Panićem, te je njihov flert uticao na pevačicinu odluku da stavi tačku na njihovu ljubav. Već nedeljama Nadežda prima insulinsku terapiju i često završava na infuziji zbog pogoršanog zdravstvenog stanja pruzrokovanog nonšalantnim Tominim ponašanjem.

RepublikaFoto: Printscreen
Nadežda Biljić

- Ispratila sam sve, sve sam videla i sve mi je jasno. Milica i Toma su jako zaljubljeni jedno u drugo, to ne može da se sakrije. On na mene više ne može da računa, tražila sam i alimentaciju za sina, kontaktirala sam sa advokatima i to je konačna moja odluka. Može se promeniti jedino ako se zaista oženi sa mnom i počne da se ponaša kao čovek - počela je Nadežda u obraćanju za medije, te nastavila:

- Nemam šta da tražim tu, ovo su čiste emocije, oni se pravdaju jedno drugom! Ona njemu ljubomoriše, on joj se pravda. Neću mu dozvoliti ni da uđe u kuću mojih roditelja. Jedini način zbog čega on ne uđe u vezu sa Milicom jeste zbog Lepog Miće. Ne želi da se ispostavi da je bio u pravu za sve.

Milica i Toma su zaljubljni jedno u drugog. Promeniću mišljenje jedino ako se posle rijalitija oženi sa mnom

Nadežda se prisetila scene kada je Toma zaplakao uz njenu pesmu, pa je objasnila kako ona gleda na to i smatra li da je bila iskrena reakcija.

 

- Plakao je uz moju pesmu. I ja plačem stalno, padam u nesvest ocu na ruke, padam u dijabetsku komu - plakala je Nadežda. Ona je naglasila koliko joj je teško, kao i da bi volela da joj se omogući razgovor sa suprugom kako bi sve razjasnili i krenuli dalje.

 
RepublikaFoto: tiktok.com/printscreen

Nadežda: Vrbaški priča laži

Na velelepno imanje u Šimanovcima stigla je i Tomina nekadašnja devojka Mina Vrbaški, koja mu je prenela Nadeždine stavove.

- Znam šta Nadežda hoće da uradi i učini. Ti ćeš dobiti zabranu da vidiš svoje dete! Nadežda je iscrpljena i umorna posle svega - rekla je Mina, a pevačica je poludela:

- I opet Mina s netačnim informacijama, nisam rekla da ću da mu oduzmem dete, nego da ćemo na sud, pa će sud odrediti, to nije oduzimanje deteta! Ali neka, on je uvek verovao drugim ljudima, meni najmanje, a uvek sam bila u pravu za sve. Znala sam da će Mina da zakuva i da donese lažnu informaciju, znala sam - napisala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Fotos

05.10.2020 13:18

Luda žena. Šta rade njeni roditelji?