(VIDEO) NEZAPAMĆENI OKRŠAJ U ZADRUZI! Alen nasrnuo na Kristijana: Dohvatio ga otpozadi, Golubović tresnuo o pod!

Autor:

Zadruga

04.10.2020

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fajt!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Jučerašnji dan u Zadruzi bio je jedan od najtežih od početka emitovanja popularnog rijalitija.

Netrepeljivost Mikija Đuričića i Vladimira Tomovića eskalirala je u veliku tuču koja se završila sa krvavim nosevima, ali i Mikijevom diskvalifikacijom iz Zadruge.

Njihov sukob datira još iz ranijih godina kad sue delili vilu u Parovima, a čini se, da je godinama postajalo sve napetije. Reklo bi se da je ključ sukoba bio konflikt oko religije, pa su pre par večeri pale prve teške reči.

Miki je sinoć prišao Tomoviću i posle kratke rasprave počeo da ga gura, pali su na zemlju i nastao je opšti metež, a Tomović je završio sa posekotinom na nosu.

Ipak, detalj koji je svima promakao jeste sukob zaraćenih "klanova". U tomovićevom taboru je Alen, a u Mikijevom Kristijan, te je sukob ove dvojice svima promakao zbog centralnog događaja.

Kristijan je skočio na Vladimira u želji da ga odvoji od Đuričića, što je Alen shvatio kao napad na drugara, pa je skočio na Golubovića i zgrabio ga za ruke. Krisitjan nije znao šta se dešava, ali Hadrović je jasno pokazao da ne preza od sukoba. Na sreću brzo su se fokusirali na razdvajanje sukobljenih, pa je ova potencijalno gadna situacija sprečena u potpunosti.

Pogledajte na snimku momenat od 00:18 kada Alen kreće na Kristijana!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading