Luna ima polnu bolest!? Marko traži hitan pregled za sebe i Đoganijevu!

Autor:

Zadruga

19.06.2020

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković je burno reagovao što se sinoć u toku emisije pričalo o tome da Luna Đogani ima polnu bolest.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna

– Sramota! Ja hoću hitno da Luna sutra ide kod svog ginekologa, ja da idem na pregled na koji treba da idem i da završimo sa ovom temom! Ako sam ja zaražen, svi su zaraženi! - poručio je Miljković.

– Ti si se uplašio za sebe - prokomentarisao je Milan Milošević Markove reči.

- Luna uskoro ide kući, tako da će ići na pregled - odgovorio je voditelj, a Lunina majka Anabela Atijas potvrdila je da Luna još ne mora da ide na pregled.

- Doktorka je rekla, za pet meseci. Kada izađe iz rijalitija - rekla je Anabela.

- Problem je što je Marko Đedović ovde rekao da je to polna bolest! Užasno je da se dozvoljava da se za nekoga priča da ima polnu bolest! To ne sme da se radi! Mi jesmo pričali o tome, ali niko nije rekao da imam polnu bolest - požalila se na kraju Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Isidora

26.06.2020 17:00

Narvno da treba da se leče, jer HPV isključivo prenose muškarci a ne žene. Glup je kao tocio, Em neotesan, em nema zdravstenu kulturu. Manipulator i prevarant.... samo mu je lični interes u pitanju, Lunini glasači .uništiće ovu dvojku, ali kad ona nema pameti to se završaa tako....Luna pod itno na psiho terapiju...