Nisi ni "m" od majke: Anabela se gušila u suzama nakon brutalnih uvreda ćerke Lune!

Autor:

Zadruga

18.06.2020

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman smo mislili da se situacija između njih smirila...

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela plače nakon ćerkinih uvreda

Mirko Gavrić dobio je pitanje od strane gledalaca, "Kada ćeš otvoriti dušu i ispričati kroz šta je Anabela sve prošla sa Gagijem?".

- Ima još dosta toga. Kada ona bude htela, nemam prava da pričam o tome, došao sam ovde da potvrdim istinu - rekao je Mirko.

- Ponovo sam razočarana, ponovo sam utučena, neke stvari su mi jasnije u zadnjih dva dana - rekla je Anabela u suzama.

- Dobila je pitanje za Kiju, a ona priča o meni! Ja sam bila u šoku, nisam mogla da verujem o čemu ona razmišlja. Ja sam ćutala sve vreme, samo sam se ubacila za Erminu, a ona je uvređena, zbog? Čega? Mene ne možeš da praviš budalom! Slušala sam svaku reč koju si izgovorila - napala je Luna svoju majku.

- To nije tačno, ja sam poredila to sa Đedovićem ono što mi zameraš, kako te ne branim - uzvratila je Atijasova.

- Ona je na jednostavno pitanje pričala drugu priču. U svakom njenom pitanju, gde treba da odgovori normalno, ona priča o tome kako je ja nisam zaštitila od tate, ona se konstantno vraća nazad! U svemu ovome ona podržava zlotvora koji me vređa! Ovo nije moja majka, kada budeš bila moja mama onda ćemo se čuti! Popušite mi k*rac, e! Još koliko imate da s*rete po meni, posle toga me nećete videti u životu - ubacila se Luna.

- Nemoj više da si mi se obratila u ovom rijalitiju! I te kako je ono pitanje da li me grliš bilo istinito! Nemoj da mi se javljaš više! Neka ti ide na dušu to što pričaš, ali ja ti opraštam! - donela je odluku Anabela.

- Ti si mene nazivala k*rvom, kunem se! Vanja mi je svega, kunem se u Loli - tvrdila je Luna.

Njih dve su nastavile brutalni rat za stolom.

- Nisi naša tema, to moraš da shvatiš! Boli me nepravda! Nazvala si me šugom! Ni "M" od majke nisi - pričala je Luna.

- Rodila sam te, Luno! Tvoj otac me je ubio na mrtvo! Osećam da si ti mali Marko Miljković, rođenu majku si prodala za 200 grama mesa! Molim Andreja da uzme Loli iz kuće, ja sam je uzela i platila, malo pre se zaklela u nju - urlala je Anabela.

Anabela je doživela nervni slom i izletela iz Bele kuće, slomljena zbog reči koje joj je rekla rođena ćerka Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Čeda

19.06.2020 16:33

Svadjaju se da bi Anabela Zla postala još veća žrtva i pobedila u Z3. Anabela ne zna da glumi plakanje.

uh

24.06.2020 13:04

u pravu dr z.milivojevic - decu treba kaznjavati . do skoro sam bila veliki protivnik "batinanja" i kaznjavanja dece, a onda sam dozivela skoro sto i anabela. zeno, imas jos dve kceri - ostavi ovo - samo ce doci, jer uskoro joj vreme "istice" zavrsava zadruga i marko ce joj okrenuti ledja... ni on nije lud da to vodi kroz zivot... ma uzas