Na ovo niko nije bio spreman: Siniša Dragutinović odlučio da obustavi razvod i sve oprosti Dragani, Edis će biti u čudu!

Autor: Star

Zadruga

27.05.2020

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar je definitivno raskrstila sa Edom! Ne želi više ništa da ima sa ljubavnikom, pa se čak javno izvinila i njegovoj ženi Zilhi!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, facebook.com
Dragana i Siniša

Kako saznaju beogradski mediji, Siniša Dragutinović spreman je da obustavi razvod i sve oprosti Dragani!

- Siniša je video koliko Dragana pati pored Eda, a negde je i znao da će ona kad-tad poželeti da mu se vrati. Iako je brakorazvodna parnica u toku, i istina je da su imali mnogo problema, on je spreman da sačeka Draganu kada izađe iz rijalitija da popričaju o svemu, pa ako je moguće, da reše sve nesuglasice, pomire se i započnu opet zajednički život. Svestan je da je i on mnogo grešio, te da bi zbog sina Jovana trebalo da spuste loptu i da zajedno uplove u neku mirnu luku -  kaže izvor i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis i Dragana

- Dragana je čak i Zorici Marković rekla da je Siniša nikada nije ponižavao i vređao kao Edo! Mislim da se Dragana i Siniša i dalje vole, i da ako normalno o svemu popričaju, mogu da reše odnos i opet budu par!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
nikola_dzoni

27.05.2020 18:08

kako da ne sinisa nasao top modela, sta ce mu zdepasta ruzna dragana

Odgovori 11 0
Brka

28.05.2020 11:04

@nikola_dzoni - Ali Dragana ima "zlatnu".