Ide sa stricem na sud: Luna tuži Đoleta Đoganija zbog tvrdnje da se ona drogirala sa Andrejem Atijasom!

Autor:

Zadruga

12.04.2020

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani izjavila je sinoć u emisiji "Pitanja novinara" da će tužiti svog strica Đoleta Đoganija, nakon što su je novinari pitali da li je tačno da je sa Andrejom Atijasom koristila narkotike kao što je to u javnosti izneo njen stric.

RepublikaFoto: Instagram.com/printscreen/e-stock/Č. VUKOJČIĆ
Đole i Luna

Tada je Gagi sve vreme branio svog brata, a onda je Anabela istakla kako Luna nikada to nije govorila i koristila, pa poručila Đoletu da vodi više računa o svojoj deci.

-Tvoj stric tvrdi da si se drogirala sa Andrejom Atijasom, da li je to tačno? - glasilo je pitanje koje su večeras novinari postavili Luni Đogani, a koje je za crnim stolom izazvalo veliku buru. Luna je odmah najavila tužbu protiv svog strica Đoleta Đoganija.

- Ovim putem želim da pokrenem tužbu protiv Hamita Đoganija. Eto ti tvoj divni brat. Ovo je sramota što se radi, što se dešava, o svemu što sam pričala. Nikada u životu nisam to radila, pogotovu sa svojim očuhom - rekla je Luna u emisiji.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Gagi je sve vreme branio svog brata, a onda je Anabela istakla kako Luna nikada to nije govorila i poručila Đoletu da vodi više računa o svojoj deci, a ne o njenoj, a zatim je i demantovala da je Luna ikada koristila narkotike sa Atijasom i njom.

- Postoji video na kom Luna kaže: "Mama, Andrej i ja..." To je rekla. Ako je to za narkomaniju, onda neka idemo na sud, pa ćemo da dokažemo. Luna je sedela u pabu i to rekla, postoji video koji sam ja dobila, analzirali smo, pojačavali... Onda su krenule insinuacije na tu temu, droga, marihuana, trava, džoint... Svako je čuo drugačije. Mi smo demantovali to da smo ikada radili sa njom. To je krenulo od ljudi koji nisu voleli Lunu. Đole to tvrdi da je radila Luna, tako da Luna imaš pravo za tužbu - govorila je Anabela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragiša

12.04.2020 11:24

Luna je pricala Slobi o pusenju marihuane. Ima više video klipova. Luna prica Slobi sta radi sa mamom i ocuhom kad uspavaju decu.