HTELA DA POLUPA TELEVIZOR! Goca Božinovska zgrožena ponašanjem Lune Đogani, otkrila žestoke informacije o Miljkoviću!

Autor: Alo

Zadruga

11.04.2020

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goca Božinovska je dobra prijateljica pevačice i aktuelne zadrugarke Anabele Atijas.

RepublikaFoto: Prntscrin
Goca Božinovska

Naime, Goca je progovorila o dešavanjima u Beloj kući o kojima bruji region, pa dodala da je razočarana u Lunu Đogani.

Goca nikako ne može da podrži Lunu i njeno ponašanje prema majci sa kojom se svakodnevno svađa, a nekada joj je bila draga. 

- Moj dečko da je mojoj majci rekao da je "luda" i ili one reči koje je on rekao, on bi za mene bio bivši. Ona je mene zvala, plakala je zbog Lune, pojela se, bolesna je postala zbog nje. Ona nije mogla da dođe sebi u onom periodu kada se sve dešavalo sa Slobom, zbog toga sada ima problem sa štitnom žlezdom, a čak su joj i pretili zbog Lune, to mi je otkrila. Anabela je dobra majka - kaže Božinovska, a ona smatra da Marko Miljković nije zaljubljen u Lunu već da je pravi rijaliti igrač.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Luna, Marko, Anabela

- Ja ne mogu da verujem kada gledam "Zadrugu", šta on radi, nerviram se, polupala bih televizor. On je čovek rijaliti igrač, sve što radi je isfolirano, pa čak i njegov akcenat. On da spomene da je dao Nini kao neke pare. Da joj je dao 2.000 evra nije smeo to da spomene, a ne samo 2.000 dinara. Moju decu sam učila da uvek budu pravični, majka se poštuje, moj sin je mene uvek poštovao, a momci moje kćerke mene su uvek poštovali - kaže Božinovska.

Goca je dodala da je Miljković je čovek bez bilo kakve perspektive, kao i da nema ni svoj stan, nema posao i da je "jedan čovek koji je promašen totalno", pa i kockar. Gagija Đoganija je uvek poštovala i ima dobro mišljenje o njemu.

- On je dobrica jedna, ali eto imao je te poroke, žao mi je zbog toga. Smatram da je jedina Anabelina greška što je Luni otkrila te detalje iz njihovog braka, otac je uvek trebao da ostane ideal u očima deteta - rekla je Goca i još jednom ponovila reči našeg poznatog psihijatra Jovana Marića koji je rekao da je Anabela morala ostavi Lunu u iluziji da je njen otac najbolji roditelj i čovek na svetu i da svako dete ima pravo na tu iluziju u periodu odrastanja i sazrevanja - zaključila je Goca.

RepublikaFoto: Printscreen/youtube.com/Zadruga Official
Anabela, Gagi i Luna

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragiša

12.04.2020 11:45

Anabela nije dobra majka ako je mogla da ostavi decu i ode da skita sa manekenima i drugim muškarcima, pa da se posle uda u Sarajevo, a da ne povede decu sa sobom.

Odgovori 11 1
Jelka

12.04.2020 13:01

Cudi me da Goca Bozinovska ne polupa tv, slusajuci i gledajuci Anabelu koja je dosla da zaradi pare gazeci preko svoje dece i ostalih...Mogla je doci kao gost, izneti sta ima i vratiti se kuci ali kako bi onda na lak nacin dosla do para. Sramota! Dno dna!

Odgovori 10 2