Anabela briznula u plač čim je čula prvo slovo: U Zadrugu stigla poruka od Nine Đogani!

Autor:

Zadruga

09.04.2020

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Zadruzi je sinoć pročitana izjava Nine Đogani, koja je je Anabelu Atijas dovelo do suza.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Sve je počelo kada je Milan Milošević postavio pitanje Luni Đogani.

- Šta je to Lepi Mića radio Luni, osim što je rasturala brak u kom je bilo mnogo ljubavi? - glasilo je pitanje.

- Baš je bilo ljubavi, baš je bio prelep brak, meni je mnogo žao što sam takvu ljubav rasturila, a ovde se mnogo gore stvari rade, a samo se ja napadam, zato Miću ne mogu da razumem, samo je Luna rasturila brak, a on sad ovde podržava to - bila je ironičan Luna.

- Meni je žao što imamo taj deo što imamo niski deo populacije, koji ne može to da razume, samo ću da im pošaljem poljubac - bio je ironičan Marko.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anaela Atijas i Luna Đogani

- Marko je rekao u svađi sa Anabelom da je on bio svedok u tome da je ona podržavala dok je neko davio i maltretirao Lunu! - rekao je Lepi Mića.

Luna i Anabela su ponovo zaratile, gde su priču odvukle na svoju stranu.

- Čovek je zlo, ušao je đavo u tebe! Od blata ćeš me praviti! Ti si mene dovukla ovde svojim lažima! Ana Korać i David su bili svedoci kada je Marko Miljković odneo mojoj ćerki novac! Ja sam razmišljala kada sam ja mogla da odem za inostranstvo da ostavim ćerku bez para. Andrej, tada smo bili razvedeni, hteo je da čuva decu, u međuvremenu je trebao da iznese kauč i sto - pričala je Anabela, a onda ju je voditelj prekinuo i otkrio šta je Nina izjavila za portal Pink.rs povodom tih navoda.

RepublikaFoto: Prntscrin
Luna, Anabela i Nina

Milan je potom pročitao Nininu izjavu:

- Marko laže! Moja mama mene nikad ne bi ostavila bez para, te pare koje je Marko meni doneo jesu pare koje je ona ostavila kod Pečenice da se meni donesu. Trebalo je da ja odem po te pare i nisam znala kako da mi neko donese te pare. Molila sam Iliju da mi nekako dostavi te pare. To nisu Markove pare, ja sam Lunu zamolila da mi se te pare donesu i ona je poslala Marka. To su te pare koje je mama ostavila za mene i koje je on meni doneo. Slušam Marka i ne mogu da verujem šta priča! Sve je totalna laž! Mama mene nikad ne bi ostavila bez para, ona i kad ide put ostavi mi novac i za hranu i za sve ostalo, tako da je to jedna totalna laž što on priča. Samo taj jedan put mi je doneo novac koji je ona ostavila i on nema prava da joj prebacuje ništa. Moja mama to od njega nije zaslužila, treba da pokaže bar malo poštovanja prema njoj! - rekla je tada Đoganijeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

09.04.2020 11:27

Luna i dalje potcenjuje tudji brak i tudju ljubav. Nije se ni pokajala za sve zlo što je učinila Kiji i Slobi. I zato je narod ne voli već je mrzi. To može da oseti čim izadje na ulicu. Zaslužila je sve što joj se dogadja, pa i više.