Luno, nemoj da varaš kad MOŽEŠ DA ŠARAŠ

Autor: pink.rs

Zadruga

06.09.2017

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je jedna od učesnica rijalitija "Zadruga". Njena majka Anabela je već učestvovala u sličnom projektu pa je tim povodom mogla da da ćerki par korisnih saveta.

- Ja Lunu jako dobro poznajem, znam šta ona nikada ne bi uradila. Rekla sam joj "Lunči, budi ono što jesi i nema problema" - rekla je bila Anabela.

 

 

- Rekla sam joj takođe da uđe, da se igra, da se zeza. Ona ima 21 godinu i ovo je super iskustvo i treba da izvuče najbolje iz ove priče - dodala je brižna majka.

- Moja ćerka ima 21 godinu, a ja sam u to vreme imala nju. Ona mene najnormalnije upoznaje sa dečkom van rijalitija, pa zašto ne bi imala dečka i pred kamerama. U tom slučaju bi značilo da je folirant. Zašto bi varala i krila svoje emocije - istakla je pevačica.

Dakle, od mame je dobijena dozvola "da se šara" - dečko van rijalitija, dečko u rijalitiju... pa za varanjem onda zaista nema potrebe, zar ne?

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading