Kolarov pevao ljubavnici pesmu: "Meni je s tobom sreća obećana"

Autor:

Zabava

08.10.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Kolarov i Kristina Mijačević sreli su se prvi put na javnom događaju nakon afere oko vanbračnog deteta, i to na koncertu Šabana Šaulica u Štark areni.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Kolarov

 Kako Srpski telegraf saznaje, bivši ljubavnici sedeli su u ložama koje su se nalazile jedna do druge na svega desetak metara razdaljine, a prema tvrdnjama očevidaca, varnice i emocije među njima i dalje su i te kako vidljive.

- Prva je došla Kristina sa drugaricama i smestila se na svoje mesto. Aleksandar je sačekao da se sa ulaza raziđu novinari kako bi izbegao fotografisanje, zbog čega je kasnio na koncert. On je posle pola sata zauzeo svoje mesto, i to samo nekoliko metara od Kristine. Njih je delilo samo staklo, ali im ono nije smetalo da razmenjuju poglede i emocije - govori izvor koji se našao u njihovoj blizini i dodaje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Mijacevic (@krisstina1) on Sep 4, 2018 at 10:49am PDT

- U početku su se trudili da se ignorišu, ali su se vremenom otkrili. Razmenjivali su poglede i smeškali se jedno drugom naočigled prisutnih. U jednom trenutku Aleksandar nije više mogao da izdrži pošto ga je pogodila pesma, ustao je, okrenuo se prema Kristini i zapevao joj "meni je s tobom sreća obećana". Kristina mu se samo nasmejala, dok su ljudi oko njih bili zatečeni prizorom koji vide - završava priču izvor.

Fudbaler je dizajnerki obezbedio ulaznice za Šaulićev koncert, na kome je ona sedela u loži pored njegove

Kako dalje naš sagovornik navodi, Kristini je ulaznice za koncert obezbedio upravo Kolarov, te ne čudi što je od cele hale sedela baš na mestu do njegovog. Ove navode potvrđuju i snimci koje je Kristina okačila na svoj Instagram profil. Naime, ona se tokom koncerta snimala sa drugaricom kako uživaju u loži, a osmeh koji nije skidala sa lica govori više od hiljadu reči.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Kristinu, ali nije bila dostupna na broj poznat redakciji. Sa druge strane, Aleksandar nije odgovarao na naše pozive.

Podsećanja radi, pre tri godine Kolarov i Mijačevićka našli su se u centru skandala kada je u javnosti osvanula informacija da je trudna i da čeka sina sa njim uprkos tome što je fudbaler u braku sa suprugom Vesnom. Dizajnerka mu je rodila sina Petra, koga je Kolarov priznao, ali se ni posle te afere nije razveo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading