OPLJAČKANA RIJANINA KUĆA!

Autor:

Zabava

27.09.2018

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vila pop pevačice Rijane opljačkana je u utorak uveče, a policija je blokirala čitav kvart u Holivudu kako bi uhvatili lopove.

Foto: Tanjug/AP
Opljačkali joj vilu vrednu sedam miliona dolara... Rijana

Rijanina vila, u vredosti od sedam miliona dolara, smeštan je u Holivud hilsu, luksuznom delu Los Anđelesa, a čim je prijavljena krađa policijske patrole su se uputile ka pevačicinom domu i blokirale nekoliko ulica. 

Tri lica su osumnjičena da su ulazila u kuću, a zvučni alarm i svetla koja su počela da se pale gase su dala znak za uzbunu.

Foto: printscreen/instagram
Pevačica nije bila kod kuće...

Policija je izjavila i da su troje osumnjičenih došli automobilom koji je sve vreme bio upaljen. Još uvek se ne zna šta su sve tačno odneli - pišu strani mediji.

Rijanin tim nije želeo da daje komentare ovim povodom, ali na svu sreću pevačica u trenutku pljačke nije bila kod kuće.

Ovo nije prvi put da je baš njena kuća na meti lopova. U maju ove godine, već je jednom doživela ovakvu neprijatnu situaciju.

Policija je u kući koja je vredna sedam miliona dolara provela osam sati. Izjavili su da ima dovoljno snimaka, da razbojnici nisu uhvaćeni ali da će lako naći ko su.

Čovek koji pomaže oko kuće rekao je da su lopovi razbili zadnja, staklena vrata i tuda ušli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading