OGLASILA SE BIVŠA DEVOJKA PI DIDIJA, KOJU JE REPER PRETUKAO! Prvi put posle objavljivanja snimka BRUTALNOG NASILJA, Kesi izustila: "To je tek početak"

Autor:

Zabava

24.05.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamere jednog hotela u kojem je par odseo zabeležile su trenutak kada reper krvnički udara Kasandru Venturu.

OGLASILA SE BIVŠA DEVOJKA PI DIDIJA, KOJU JE REPER PRETUKAO! Prvi put posle objavljivanja snimka BRUTALNOG NASILJA, Kesi izustila: "To je tek početak"

Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pi Didi

Kasandra Kesi Ventura, bivša devojka ozloglašenog repera Pi Didija, oglasila se prvi put nakon objavljivanja video-snimka na kojem je prikazano stravično nasilje koje je preživela. Video do kog je CNN došao pokazuje kako je reper brutalno pretukao Kesi, s kojim je bio u vezi, 2016. godine, u hodniku hotela, a ovaj snimak obišao je svet i zgrozio javnost.

U svom obraćanju u jeku drame oko istog, za koju prema najskorijim napisima izvođač pravog imena Šon Kombs neće biti pravno gonjen, ona je najpre istakla koliko je zahvalna svima onima koji joj i u ova teška vremena šalju reči podrške.

Nakon oglašavanja Pi Didija koji je rekao da se kaje zbog svojih postupaka, te da je "dotakao dno" i da je zbog prebijanja bivše devojke "potražio stručnu pomoć", sada je o svemu progovorila i Kesi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Casandra Fine (@cassie)

Hvala na ljubavi, podršci porodice, prijatelja, ljudi koje ne znam i onih koje ću tek upoznati. Sve to je omogućilo ondašnjoj meni da se sada oseća sigurno, ali to je tek početak. Nasilje u porodici je ozbiljan problem. Ono me je slomilo i učinilo osobom kakva nikad nisam ni sanjala da ću biti. Uz dosta rada (na sebi) danas sam bolje, ali ću se zauvek oporavljati od sopstvene prošlosti - napisala je na svom Instagramu i dodala:

- Hvala svima onima koji su izdvojili vreme i sve ovo shvatili ozbiljno. Jedino što tražim je da svi otvorite svoja srca i verujete žrtvama čim vam se požale, prvi put. Mnogo je potrebno da pogođeni progovore o situaciji u kojoj su se osećali bespomoćno. Pružam ruku svima koji dan-danas žive u strahu. Budite u kontaktu sa svojim ljudima. Niko ne treba sam da nosi toliki teret. Put ka boljem sutra nema kraja, ali ova podrška meni mnogo znači. Hvala vam, volim vas - zaključila je Kesi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading