POPULARNI PEVAČ ZALUDEO ŽENE: O njegovom VRELOM snimku svi bruje, svaka bi ga POŽELELA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.04.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan osvojio srce mnogih žena!

POPULARNI PEVAČ ZALUDEO ŽENE: O njegovom VRELOM snimku svi bruje, svaka bi ga POŽELELA! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Damiano David

Grupa Maneskin je nedavno doživela svetsku slavu zahvaljujući nastupu na Evroviziji. Međutim, ono što se nije očekivalo jeste koliko su žene širom sveta poludele za mladim italijanskim frontmenom, Damianom Davidom. Bez obzira na to da li se pojavljuje obučen kao žena ili muškarac, on uspeva da napravi pravu pometnju gde god da se pojavi.

 

 

Nedavno se pojavila reklama za Maserati automobil sa Damianom Davidom kao glavnim licem. Iako je reklama trebalo da bude fokusirana na najnoviji automobil brenda, svi su primetili prisustvo neodoljivog frontmena, dok je automobil ostao u drugom planu. Ovo je izazvalo dosta pažnje, jer je Damiano uspeo da preusmeri fokus sa samog proizvoda na sebe.

Kampanja je bila posvećena novoj eri brenda Maserati i lansiranju potpuno električnih modela automobila. Pozivajući Damiana Davida za ovu kampanju, Maserati je sigurno dobio veliku pažnju i brojne pregleda. Ipak, postavlja se pitanje da li je ovo bio pravi izbor ukoliko je cilj bio da automobil bude u centru pažnje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maserati (@maserati)

 

Damiano David je definitivno postao neodoljiva pojava koja privlači pažnju gde god da se pojavi. Njegova karizma i harizma su neosporni, te je jasno zašto je postao glavna atrakcija reklame koja je trebalo da predstavi luksuzni automobil.

Podsećanje radi, Damiano je stekao dsvetsku popularnost kad je pobedio sa svojim bendom na Evroviziji kad su predstavljali Italiju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading