DŽENIFER LORENS OKRILA SVE O SNIMANJU SA LEGENDAMA GLUMIŠTA: Snimanje filma s Dikapriom i Šalametom bilo je baš jadno

Autor:

Zabava

14.04.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rad sa Leonardom Dikapriom i Timoteom Šalametom: Frustracije Dženifer Lorens

DŽENIFER LORENS OKRILA SVE O SNIMANJU SA LEGENDAMA GLUMIŠTA: Snimanje filma s Dikapriom i Šalametom bilo je baš jadno

Foto: prinetskrin


Kada se Dženifer Lorens pridružila filmskom setu sa Leonardom Dikapriom i Timoteom Šalametom za Netfliksov film "Don't Look Up" 2021. godine, očekivalo se da će to biti san snova za mnoge. Međutim, Lorensino iskustvo rada sa ovim zvezdama daleko je od idealnog.

Tokom gostovanja u emisiji The Late Show sa Stivenom Kolbertom, Lorens se prisetila posebno dosadnog dana na setu. Opisala je snimanje scene u kojoj su ona, Šalamet i Dikaprio vozili zajedno u automobilu kao "najmizerniji dan njenog života". Prema Lorens, oba glumca su je tog dana dovela do ludila, i nije mogla da shvati šta je bilo njihovoj glavi. Takođe je izrazila svoje frustracije zbog toga što je za film dobila pet miliona dolara manje od Dikaprija, dodajući da su i Šalamet i Dikaprio dobri, ali nije mogla da se oslobodi osećaja nesreće tog posebnog dana.

Uspešan dolazak filma na Netfliks i uticaj Covid-19

Dolazak filma "Don't Look Up" na Netfliks u decembru 2021. godine poklopio se sa postepenim popuštanjem restrikcija zbog Covid-19, obeležavajući prvi put da su mnoge zvezde imale fizičke interakcije sa drugima nakon produženog perioda. Ova jedinstvena okolnost dodala je dodatni sloj kompleksnosti procesu snimanja, potencijalno doprinoseći izazovima sa kojima se suočila ekipa tokom produkcije.

U celoj industriji, dolazak "Don't Look Up" bio je veoma iščekivan zbog glumačke postave koja je uključivala zvezde poput Džona Hila i Meril Strip, zajedno sa Lorens, Dikapriom i Šalametom. Dok je svet pokušavao da se izbori sa pandemijom, objavljivanje ovog filma pružilo je uvid u povratak normalnosti u sferi zabave, iako sa sopstvenim setom neočekivanih prepreka.

Izazovi i frustracije u industriji zabave

Lorensina iskrena priznanja bacaju svetlo na izazove i frustracije iza kulisa koji mogu pratiti visokoprofilnu filmsku produkciju. Disproporcija u plaćanju između glumaca, u kombinaciji sa naporom rada u post-pandemijskom okruženju, služi kao podsećanje na kompleksnosti u industriji zabave. Uprkos glamuru i privlačnosti koja je povezana sa radom na velikim projektima, očigledno je da je stvarnost za glumce puna neočekivanih teškoća.


Lorensino iskustvo rada sa Leonardom Dikapriom i Timoteom Šalametom pruža upečatljiv uvid u manje glamurozne aspekte industrije zabave. Dok "Don't Look Up" i dalje privlači pažnju publike širom sveta, Lorensina otvorenost služi kao podsećanje da čak i u okviru saradnje sa zvezdama, mogu postojati osnovni izazovi koji ostaju nevidljivi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading