HOLIVUDSKI GLUMAC OSUĐEN ZBOG NAPADA NA DEVOJKU! Tukao bivšu na zadnjem sedištu automobila, naneo joj EKSTREMAN BOL!

Autor:

Zabava

09.04.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je uspeo da izbegne kaznu zatvora, ali će za svoje postupke svakako morati da plati.

HOLIVUDSKI GLUMAC OSUĐEN ZBOG NAPADA NA DEVOJKU! Tukao bivšu na zadnjem sedištu automobila, naneo joj EKSTREMAN BOL!

Foto: Credit: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Holivudski glumac Džonatan Mejdžors osuđen je na uslovnu kaznu i naloženo mu je da se prijavi na jednogodišnji program stručnog psihološkog savetovanja zbog napada na svoju bivšu devojku. Glumac je uspeo da izbegne kaznu zatvora, ali će za svoje postupke svakako morati da plati. Ponajviše tako što mu je već sada ova preseuda poremetila planove u karijeri.

Zvezda akcionog filma "Krid 3" i drugih holivudskih ostvarenja suočio se sa mogućom jednogodišnjom zatvorskom kaznom nakon što ga je porota suda na Menhetnu u decembru 2023. godine proglasila krivim za napad.

Republika

Foto: Credit: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Nakon osuđujuće presude njegova karijera je dovedena u pitanje budući da ga je kompanija Marvel Studios odmah odbacila Mejdžorsa iz planova za uloge u predstojećim godinama.

Prošlog marta Mejdžorsova devojka Grejs Džabari optužila ga je da je napao na zadnjem sedištu automobila. On ju je, prema tvrdnjama Grejs, tukao u automobillu, udario je šakom po glavi, zavrnuo joj ruku iza leđa, polomio joj prst i naneo "ekstremnu emocionalnu i fizičku bol".

Mejdžors se branio rekavši da je 31-godišnja britanska plesačica bila agresivna nakon što je pročitala tekstualnu poruku od druge žene na njegovom telefonu, te da je ceo događaj podstakla njena ljubomora.

Prema njegovim riječima, on je samo pokušavao da joj oduzme telefon i bezbedno se udalji od nje. Mejdžors je u televizijskom intervjuu nedugo nakon izricanja presude rekao da zaslužuje drugu šansu i da se nada da će je dobiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading