KONAČNO ODLUČENO! Otkriveno koji glumac će biti NOVI Džejms Bond!

Autor:

Zabava

19.03.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavna borba vodila se između Idrisa Elbe, Džejmsa Nortona i Arona Tejlora Džonsona.

KONAČNO ODLUČENO! Otkriveno koji glumac će biti NOVI Džejms Bond!

Foto: shutterstock

Otkako je Danijel Krejg odlučio da stavi tačku na franšizu o agentu 007 ne prestaju spekulacije o tome ko će ga zameniti u nastavku filma o Džejmsu Bondu. Glavna borba se vodila izmežu Idrisa Elbe, Džejmsa Nortona i Arona Tejlora Džonsona i sada je konačno odlučeno!

Prema pisanju medija, konačno je pala odluka da novi Džejms Bond postane britanski glumac Aron Tejlor Džonson, zvezda filmova "Angus, tange i ljubljenje s vatanjem" i "Iluzionista". Kada ugovor bude potpisan, sledeći deo špijunskog filma će početi da se snima kasnije ove godine, tvrdi izvor, samo se čeka da Aron prihvati posao i novi deo franšize o najslavnijem tajnom agentu kreće u produkciju.

Republika

Foto: shutterstock

Aron Tejlor Džonson

Inače, pre nekoliko dana je producentkinja Barbara Brokoli, potvrdila da je "reinvencija" Džejmsa Bonda na putu. Čak je napravljen i foto-robot idealnog kandidata koji će obući odelo agenta 007. To treba da bude Britanac, stariji od 30 godina, može biti crn ili plav, mora da bude u stanju da lepo iznese odela, treba da bude lepog izgleda, lepe građe (ne preterano mišićave) i naravno, zavodnički pogled koji vas natera da ne skrećete pažnju kao da vas je Kupidon pogodio strelom.

Aron je, izgleda, zadovoljio sve ove kriterijume budući da se šuška da će baš on postati novi Džejms Bonda.

Podsetimo, prethodni Bond je bio slavni Danijel Krejg, koji je čuvenog engleskog špijuna tumačio u pet filmova, od kojih je poslednji "Nije vreme za umiranje" snimljen 2021. godine. On je pre nekoliko godina posetio Srbiju, gde je snimao nastavk filma "Nož u leđa".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading