RAZVODI SE NAJPOZNATIJI PAR? Supruga Džastina Bibera se hitno oglasila i PRIZNALA SVE!

Autor:

Zabava

06.03.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova tema napravila je opštu pometnju na društvenim mrežama!

RAZVODI SE NAJPOZNATIJI PAR? Supruga Džastina Bibera se hitno oglasila i PRIZNALA SVE!

Foto: instagram.com

Hejli Boldvin napokon je progovorila protiv nagađanja koja kruže o njenom braku sa Džastinom Biberom, stavljajući ta nagađanja na odmor i smirujući zabrinutost njihovih fanova. U nedavnom saopštenju, manekenka se obratila neutemeljenim glasinama koje kruže na TikToku, pozivajući fanove da zanemare besmislene tvrdnje. 

- Za sve one koji su zainteresovani, priče i stalne glasine koje vidim na TikToku jednostavno nisu tačne. One su izmišljene, dolaze iz zemlje mašte - pojasnila je, želeći da stavi ta neutemeljena nagađanja na odmor.

Republika

Foto: Instagram.com

Hejli Biber Instagram oglašavanje

Situacija je dodatno zakomplikovana kada je Stiven Boldvin, Hejlin otac, zamolio fanove da se mole za Hejli i Džastina. Ovaj apel, podeljen od strane Viktora Marksa, izazvao je konfuziju među njihovim pristalicama. Prema izveštajima, Eilin Marks, Viktorova supruga, i Hejlin otac, Kena Boldvin, često se zajedno mole za mladi par. Saopštenje je osvetlilo duhovne bitke sa kojima se par suočava, naglašavajući potrebu za mudrošću, zaštitom i bližim vezivanjem za svoju veru.

Uprkos burnim glasinama, Hejli i Džastin su našli utehu u svojoj veri, čak i prisustvujući noćnim crkvenim službama zajedno. Njihov javni nastup na crkvenoj službi bio je dokaz njihovog posvećenja vođenju kroz izazove sa kojima se suočavaju kao par, tražeći snagu i vođstvo u svojim duhovnim verovanjima.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Hejli i Džastin Biber

Dok se glasine i dalje šire, Hejlin odlučno negiranje i javni prikaz jedinstva para šalju snažnu poruku otpornosti. Oni su odlučni da prebrode oluju glasina i nagađanja, stojeći ujedinjeni pred izazovima i nalazeći podršku u svojoj nepokolebljivoj veri.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading