PALO POMIRENJE POZNATOG PARA: Viđaju se u tajnosti, procurili detalji!

Autor:

Zabava

26.01.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kendal Džener i reper Bed Bani ponovo zajedno!

PALO POMIRENJE POZNATOG PARA: Viđaju se u tajnosti, procurili detalji!

Foto: Tanjug/AP

Nakon iznenadnog raskida Kendal Džener i repera Bed Banija prošlog decembra, javnost je ostala u neizvesnosti, ali su nedavni događaji bacili novo svetlo na njihovu vezu. Iako zvanično nisu potvrdili pomirenje, njihovi susreti su postali sve češći, i to u tajnosti.

Prve naznake ponovnog zbližavanja para primećene su nakon dočeka Nove godine, kada je jedan od Kendalinih prijatelja podelio snimak vatrometa sa egzotične destinacije. Na snimku se čuo glas Bed Banija kako čestita Novu godinu na španskom, što je izazvalo pažnju obožavalaca. Ovo je bio prvi javni pokazatelj da između Kendal i Beda možda ipak postoji nešto više od prijateljstva.

Iako su zvanično nijemo o svom odnosu, neimenovani izvor blizak paru otkriva da su se Kendal i Bed viđali sve češće od dočeka Nove godine.

Republika

Foto: YouTube/ Vogue

Kendall Jenner

- Nije iznenađenje za Kendaline prijatelje što se ponovo viđa sa Bed Banijem. Oni su i mislili da može doći do ovoga, s obzirom na to da ona ima naviku da se vraća bivšima. Situacija je takva da se oni nisu u potpunosti pomirili, ali su se videli nekoliko puta od raskida u tajnosti - otkriva izvor za “US Weekly”.


Kendal Džener i Bed Bani prvi put su povezani u februaru 2023. godine i tokom svoje veze privukli su pažnju javnosti svojim zajedničkim pojavljivanjima. Nakon raskida u decembru, mnogi su sada u nadi da će ovaj poznati par ponovo pronaći ljubavnu sreću zajedno. Dok čekamo zvaničnu potvrdu pomirenja, ostaje nam da pratimo dalji razvoj njihovog odnosa.
Republika

Foto: www.profimedia.rs

Kendall Jenner i Bad Bunny

Da li će Kendal Džener i Bed Bani ponovo biti zajedno? Samo vreme će pokazati da li je ovo još jedan korak ka njihovom pomirenju ili samo prolazna faza njihovog odnosa. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading