UHAPŠEN POZNATI REPER: Optužen za nasilje u porodici!

Autor:

Zabava

19.01.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasti u Dominikanskoj Republici uhapsile su američkog repera Daniela Ernandeza, poznatijeg kao "6ix9ine".

UHAPŠEN POZNATI REPER: Optužen za nasilje u porodici!

Foto: Tanjug/AP Photo/Lynne Sladky

Vlasti u Dominikanskoj Republici su uhapsile američkog repera Daniela Ernandeza, poznatijeg kao "6ix9ine", pod optužbom za nasilje u porodici. Reper se trenutno nalazi u zatvoru u glavnom gradu Santo Domingu, a detalji hapšenja još uvek nisu objavljeni.

Ovo nije prvi put da je "6ix9ine" u centru pažnje zbog krivičnih dela. U oktobru je uhapšen u jednom primorskom hotelu u Dominikanskoj Republici nakon optužbi za napad na lokalnog muzičkog producenta. Takođe, reper je ranije bio optužen u SAD-u za nasilje, ali je izbegao zatvor nakon što je svedočio protiv ulične bande pod nazivom „Nine Trey Gangsters“, sa kojom je bio povezan.

Nasilje u porodici je ozbiljan problem širom sveta, a hapšenje poznate ličnosti kao što je "6ix9ine" pokazuje da niko nije iznad zakona. Ovo hapšenje takođe naglašava važnost pružanja podrške žrtvama nasilja u porodici i sprovođenja adekvatnih zakonskih mera protiv počinilaca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @6ix9ine

 


Očekuje se da će hapšenje "6ix9ine"-a izazvati živu reakciju javnosti, kako ljubitelja njegove muzike tako i onih koji osuđuju nasilje i podržavaju sprovođenje zakona. U svakom slučaju, ovaj događaj će sigurno izazvati raspravu o odgovornosti javnih ličnosti i njihovom uticaju na društvo.

Nadamo se da će ovaj slučaj doprineti podizanju svesti o problemu nasilja u porodici i podstaknuti institucije da preduzmu adekvatne mere kako bi se zaštitile žrtve i sprečili nasilnici da izbegavaju odgovornost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading