UPS... OPET SEVNULA GOLA ZADNJICA! Poznata pevačica ne prestaje da ŠOKIRA! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.01.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda Britni Spirs ponovo je pozirala ko od majke rođena, a fotkom koju je napravila na plaži na odmoru na egzotičnoj destinaciji podigla je temperaturu na maksimum.

UPS... OPET SEVNULA GOLA ZADNJICA! Poznata pevačica ne prestaje da ŠOKIRA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Britni Spirs

Pevačica Britni Spirs otputovala je u egzotične krajeve, gde se baškari na peskovitim plažama i uživa na suncu, a svojim pratiocima na instagramu pokazala je, čini se, i više nego što treba. 

Majka dvoje dece skinula se do gole kože i pozirala pred objektivom. Ruke je podigla, prste umrsila u kosu punu morske soli i ponosno pokazala čime raspolaže.

Britni se smilovala na one sa slabim srcem, pa je grudi i zadnjicu "prekrila" emotikonom u obliku dijamanta, pa otkrila gde je eksplicitna fotografija nastala: "Upravo sletela u Francusku Polineziju".

Republika

Foto: Instagram/ Britney Spears

 

Ova pikanterija iz kuhinje Britni Spirs dolazi nakon nedavnih najava da se pevačica vraća na muzičku scenu i da priprema nešto novo. 

Međutim, pevačica koja je hitovima "Oops... I Did It Again", "Toxic" i "... Baby One More Time" stekla planetarnu popularnost, odlučila je da svima zapuši usta, pa je demantovala tvrdnje da pop zvezde Čarli XCX i Džulija Majkls pišu pesme za njen novi album.

Samo da razjasnimo, većina vesti je smeće. Stalno pišu da se obraćam nasumičnim ljudima da napravim novi album. Nikad se neću vratiti u muzičku industriju - napisala je Britni na Instagramu.

Dodala je da je u poslednjih nekoliko godina napisala više od 20 pesama za druge umetnike, a kako njeno ime nije navedeno na tim albumima, pretpostavlja se da pevačica koristi pseudonim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading