NAPADNUT ČARLI ŠIN, KOMŠINICA POKUŠALA DA GA UDAVI: Sačekala ga ispred kuće i nasrnula, policija momentalno reagovala!

Autor:

Zabava

22.12.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Čarli Šin napadnut je od strane komšinice, momentalno alarmirao policiju.

NAPADNUT ČARLI ŠIN, KOMŠINICA POKUŠALA DA GA UDAVI: Sačekala ga ispred kuće i nasrnula, policija momentalno reagovala!

Foto: shutterstock

Glumac Čarli Šin je iz prve ruke uverio da je važno ko ti je komšija kada mu je 47-godišnja komšinica nasilno ušla u kuću, prenosi TMZ.

Ona mu je najpre poprskala auto lepljivom tečnošću, zatim je ostavila smeće ispred njegovih vrata, a na kraju je pokušala da ga udavi.

Kako se navodi, za sada nepoznata žena javnosti je pokucala glumcu na vrata, a nakon što je on otvorio, ona je nasrnula na njega, te pokušala da ga udavi.

Tom prilikom komšinica je glumcu pocepala košulju, nakon čega se vratila svojoj kući.

Šin je pozvao hitnu pomoć, ali na sreću nije teže povređen i nije prebačen u bolnicu, a policija je odmah reagovala.

Kako se navodi, dan ranije je pomenuta žena glumcu poprskala auto lepljivom tečnošću zbog čega je on pokušao da razgovara sa njom, i tada je smatrao da je sukob završen. Glumac je naveo da ne zna šta je uzrok svih napada.

Čarli Šin  američki je glumac. Slavu je stekao nakon serije uspešnih filmova kao što su Vod (1986), Vol strit (1987), Mladi revolveraši (1988), Glavna liga (1989), Usijane glave! (1991) i Tri musketara (1993).

Tokom 2000-ih, Šin je postao prepoznatljiv po svojim ulogama u televizijskim serijama. Zamenio je Majkl Džej Foksa u seriji Svi gradonačelnikovi ljudi, koja mu je donela Zlatni globus za najboljeg glumca u kategoriji televizijskih serija, mjuzikla ili komedije, a nakon toga je glumio u Dva i po muškarca, koja mu je donela nekoliko nominacija za Zlatni globus i Emi nagrade. U najskorije vreme, glumio je u komediji Foks televizije Kontrola besa, koja je svoju 100. i završnu epizodu emitovala u 2014. godini. 2010. godine Šin je postao najplaćeniji televizijski glumac i zarađivao 1,8 miliona dolara po epizodi serije Dva i po muškarca.

Šinov privatni život je dospevao u javnost i štampu, uključujući izveštaje o zloupotrebi alkohola i psihoaktivnih supstanci i o bračnim problemima, kao i navode o porodičnom nasilju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading