UDAJE SE TEJLOR SVIFT: Poznati sportista tražio BLAGOSLOV od njenog oca?

Autor:

Zabava

17.12.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose američki mediji poznata pevačica staje na ludi kamen!

UDAJE SE TEJLOR SVIFT: Poznati sportista tražio BLAGOSLOV od njenog oca?

Foto: IMAGO / imago stock&people / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U sred iščekivanja nastavka turneje "Eras" Tejlor Svift, neočekivan razvoj događaja zauzeo je centralno mesto. Izveštaji američkih medija sugerišu da je njen dečko, sportista Trevis Kelsi, zatražio blagoslov njenog oca za njenu ruku. Ovaj romantični gest izazvao je uzbuđenje i znatiželju među fanovima, nagoveštavajući moguću veridbu u bliskoj budućnosti. Dok se odbrojavanje do njenog koncerta u Tokiju, 7. februara, bliži, perspektiva novog poglavlja u Swift-ovom ličnom životu dodaje dodatni sloj uzbuđenja ovom dugo očekivanom događaju.

U sred uzbuđenja oko Taylor Swift-ove turneje "Eras", vest o Travisu Kelsey-u koji traži blagoslov njenog oca za mogući predlog privukla je pažnju javnosti. Tradicionalni pristup traženju odobrenja od njenog oca, Scott Swift-a, naglašava dubinu Kelsey-ove predanosti i postavlja temelje za značajan korak u njihovom odnosu. Ovaj srdačni gest ne samo da je podstakao spekulacije o skorom venčanju, već je istakao i iskrenost njihove veze.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tejlor Svift

Insajderi bliski Taylor Swift ističu značaj njenog odnosa sa Travisom Kelsey-em, prikazujući ga kao značajan odmak od njenih prethodnih iskustava. Opisan kao partnerstvo gde Kelsey aktivno podržava i učestvuje u Swift-inim profesionalnim poduhvatima, njihova dinamika obećava dublji nivo međusobnog razumevanja i saradnje. Perspektiva da se Kelsey pridruži Swift na sceni, kako sugeriraju izvori bliski paru, ukazuje na podržavajuće i integrisano partnerstvo koje odjekuje i van njihovih ličnih života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading