POZNATA GLUMICA ŠAMAROM OTVORILA GLAVU KOLEGINICI: U javnost isplivali šok detalji, narod ZGROŽEN!

Autor:

Zabava

04.12.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dženifer Lopez tokom sinmanja dijamantskim prstenom raskrvarila je Džejn Fondu.

POZNATA GLUMICA ŠAMAROM OTVORILA GLAVU KOLEGINICI: U javnost isplivali šok detalji, narod ZGROŽEN!

Foto: pritnscreen/onTheJlo.com

Dženifer Lopez, poznata latino diva, često je prikazivana kao slatkica na prvi pogled, ali incident na snimanju filma "Monster in Law" otkrio je njeno drugačije lice. Čuvena glumica Džejn Fonda, koja je igrala zajedno sa Lopez u ovom filmu, otkrila je detalje incidenta koji su bacili senku na sliku o Lopezovoj. Fonda je otkrila da je Lopez slučajno posekla njeno lice tokom snimanja kultne scene šamaranja, ali se nikada nije izvinila za to.

Tokom emisije Dru Barimor, Fonda je otkrila da je Lopez nosila ogroman dijamantski prsten tokom snimanja scene šamaranja i da je slučajno otvorila Fondinu obrvu. Iako je u filmu bila scena u kojoj se Lopez izvinjava Fondi, ona to u stvarnosti nije učinila. Ovo je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama, gde su ljudi osuđivali Lopezovo ponašanje i nazivali je bahatom.

Nakon ovog otkrića, Dženifer Lopez se nije oglasila povodom optužbi svoje koleginice, ostavljajući javnost u neizvesnosti da li će se izviniti Fondi zbog povrede koju je nanela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading