OVO SU BLIZANCI NATAŠE NINKOVIĆ: Ne zna se koji je LEPŠI, a zbog OVOGA žive u inostranstvu!

Autor:

Zabava

03.12.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Ninković je naslednike dobila u braku sa svojim suprugom Nenadom Šarencem!

OVO SU BLIZANCI NATAŠE NINKOVIĆ: Ne zna se koji je LEPŠI, a zbog OVOGA žive u inostranstvu!

Foto: Instagram.com/natasaninkovic

Nataša Ninković, naša slavna glumica, godinama je u braku sa deset godina starijim biznismenom Nenadom Šarencem. Njihov brak traje 26 godina, a uživaju kao prvog dan, a kruna njihove ljubavi su sinovi Matija i Luka, koji su blizanci.

Iako retko kad govori o svom privatnom životu, Nataša s vremena na vreme objavi fotografije svojih sinova. Jednom prikikom je pokazala kako uživa sa svojim naslednicima, koji su, po svemu sudeći, pravi miljenici lepšeg pola.

Njih dvojica žive u inostranstvu. Nakon punoletstva su rešili da se presele u Ameriku, gde su nastavili školovanje, a Matije trenutno živi na relaciji Milan - Beograd.

Nataša je retko, ali uvek sa puno ljubavi govorila o Nenadu, sa kojim je, kako je isticala, doživela holivudske trenutke. Ranije je izjavila kako joj je brak pomogao da sazri, ali nikada nije želela da ga izlaže javnosti.

- Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku - ispričala je Nataša jednom prilikom o braku sa Nenadom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading