MISTERIJA O SMRTI METJU PERIJA LEDI KRV U ŽILAMA: Ona je POVEZANA sa tragedijom, a asistent poseduje sve informacije!

Autor:

Zabava

31.10.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika misterija o smrti Metju Perija!

MISTERIJA O SMRTI METJU PERIJA LEDI KRV U ŽILAMA: Ona je POVEZANA sa tragedijom, a asistent poseduje sve informacije!

Foto: youtube.com/Warner Bros. TV

Slavni glumac Metju Peri, koji je stekao svetku slavu ulogom u kultnoj TV seriji "Prijatelji", preminuo je ovog vikenda u svom domu u Los Anđelesu. Tragediju je otkrio njegov lični asistent koji ga je pronašao bez svesti u džakuziju i odmah pozvao hitnu pomoć.

Prema izjavama asistenta, koji je bio zadužen za obavljanje nekih zadataka za Perija, glumac mu je pre smrti naložio da mu kupi novi model telefona i dioptrijske naočare. Nakon što je obavio ove zadatke i vratio se u Perijevu vilu, asistent je zatekao glumca u kritičnom stanju i brzo reagovao pozivajući hitnu pomoć.

Foto: www.profimedia.rs

Metju Peri i Džulija Roberts

Detalji o uzroku smrti još uvek nisu poznati, a čeka se toksikološki nalaz kako bi se utvrdilo šta je dovelo do ovog tragičnog ishoda. Policija je potvrdila da u Perijevom domu nisu pronađene sumnjive supstance, već samo lekovi koji su mu bili propisani uz lekarski recept.


Javnost je posebno zaintrigirana informacijom da je asistent Perija obavestio i jednu žensku osobu o glumčevom stanju, čiji identitet nije otkriven. Mnogi spekulišu da bi ova žena mogla biti povezana s Perijem emotivno, s obzirom na njegove poznate veze s glumicama poput Džulije Roberts i neuzvraćenom zaljubljenošću u kolegicu Dženifer Aniston.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading