SA 14 GODINA ZAVRŠILA U PAKLU DROGE I ALKOHOLA, IZA SEBE IMA TRI PROPALA BRAKA: Popularna glumica se razvela, pa nakon deset dana ZATRUDNELA s drugim!

Autor:

Zabava

22.10.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imala je samo pet godina kada je dobila svoju prvu ulogu, po kojoj je i danas najpoznatija, a ovo je njena priča.

SA 14 GODINA ZAVRŠILA U PAKLU DROGE I ALKOHOLA, IZA SEBE IMA TRI PROPALA BRAKA: Popularna glumica se razvela, pa nakon deset dana ZATRUDNELA s drugim!

Foto: LORIMAR PRODUCTIONS - Album / Album / Profimedia

Jodie Sweetin proslavila se kao Stephanie Tanner u seriji "Puna kuća", nakon čijeg se završetka snimanja godinama borila s ovisnostima.

Glumica Jodie Sweetin imala je samo pet godina kada je dobila svoju prvu ulogu, po kojoj je i danas najpoznatija.

Republika

Foto: Shooting Star / ddp USA / Profimedia

 

 

Jodie se proslavila kao Stephanie Tanner u humorističnoj seriji "Puna kuća" koja se snimala od 1987. do 1995. godine, ali se još redovno reprizira.

Danas joj je 41 godina i iza nje su dugogodišnja borba s ovisnostima, te čak tri propala braka.

Kao i mnoge druge dečije zvezde, Sweetin je u ranoj dobi okusila loše strane slave i već je sa 14 godina počela piti alkohol i drogirati se.

Zbog ovisnosti godinama nije ni glumila, a o svojoj teškoj borbi progovorila je u memoarima "UnSweetined" koje je izdala 2009. godine. Jednom je prilikom izjavila i kako se u periodu od nekoliko godina njen celi život vrteo samo oko ovisnosti o metamfetaminu.

Kada joj je bilo 20 godina prvi put je stala pred oltar. Njen prvi suprug bio je policajac Shaun Holgiun, koji navodno nije bio svestan njene ovisnosti, a razveli su se nakon četiri godine braka.

Republika

Foto: Instagram

 

 

Godine 2007. upoznala je Codyja Herpina, koordinatora za prevoz filmske opreme i venčali su se nakon samo dva meseca veze. Službeno su se razveli 20. aprila 2010. godine, a ona je 10 dana kasnije objavila je da je trudna s novim dečkom Mortyjem Coyleom. Dobili su ćerku Beatrix i venčali se u martu 2012, no već sledeće godine podneli zahtev za razvod.

Četvrtu sreću pronašla je sa svojim terapeutom Mescalom Wasilewskim, za kojeg se udala 2022. godine, nakon pet godina veze.

"Sjajno se slažemo, on je duhovit i pametan i najveća mi je podrška. Stvarno je čaroban", izjavila je za časopis People.

Republika

Foto: Instagram

 

 

Glumica je u memoarima istaknula kako se prestala drogirati i piti u decembrz 2008. Završila je školovanje za savetnika za ovisnike o drogama i alkoholu, te počela raditi u centru za odvikavanje u Los Angelesu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading