PRIJATELJ BRUSA VILISA PODELIO TUŽNE VESTI! Bolest je uzela maha: "Radosti života više nema..."

Autor:

Zabava

12.10.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brus Vilis zbog demencije gubi životnu radost, njegovi najbliži očajni.

PRIJATELJ BRUSA VILISA PODELIO TUŽNE VESTI! Bolest je uzela maha: "Radosti života više nema..."

Foto: PrintscreenJutjub

Brus Vilis

Brus Vilis gubi "životnu radost" i "jezične veštine" zbog napredovanja demencije, prema tužnom novom ažuriranju od strane prijatelja. Prošle godine 68-godišnji se Villis povukao iz šoubizniza zbog borbe s moždanom bolešću "afazijom", koja uzrokuje pogoršanje govornih sposobnosti pacijenta. Zatim je u njegova porodica objavila da je njegova bolest "napredovala" i da mu je dijagnostikovana frontotemporalna demencija (FTD).

Glenn Gordon Caron, koji je 1980-ih stvorio seriju "Slučajni partneri" koja je Brusu donela svetsku slavu, podelio je svoja iskustva nakon poseta filmskoj zvezdi usred njegove borbe s bolešću.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Brus Vilis

 

- "Moj osećaj je da je prve tri minute znao ko sam.  Bio je proždrljivi čitač, iako nije želio da to iko zna, a sada ne čita. Sve te jezične veštine više mu nisu dostupne, a ipak je on i dalje Brus. Kad ste s njim znate da je on Brus i zahvalni ste što je tu, ali radosti života više nema" -  ispričao je Caron u potresnom intervjuu za Page Six.

O glumcu sad trenutno brine njegova supruga Emma Heming, s kojom ima dve mlađe ćerke Mabel (11) i Evelyn (9). Takođe ima tri odrasle ćerke: Rumer (35), Scout (32) i Tallulah (29), koje je dobio u braku s bivšom suprugom Demi Mur, koja je ostala u prijateljskim odnosima s njim i Emmom.

Republika

Foto: Profimedia

Brus Vilis

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading