PRVI NASTUP U "SFERI" U LAS VEGASU: Najveći LED spektakl u istoriji, OVI kadrovi su nestvari! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.10.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U2 je imao prvi nastup u Las Vegas Sphere, masivnom prostoru u obliku kupole umotanom u preko milion LED dioda.

PRVI NASTUP U "SFERI" U LAS VEGASU: Najveći LED spektakl u istoriji, OVI kadrovi su nestvari! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Najveća LED fasada na svetu, na multifunkcionalnoj dvorani 'Sfera' (Sphere) u Las Vegasu, puštena je u rad 4. jula, na američki Dan nezavisnosti.

 

@much #U2 performed for the opening of the #LasVegasSphere ♬ original sound - MuchMusic

 

Visoka je 111,5 metara, a široka 157 metara, što je čini najvećom sfernom strukturom na svetu. Unutar nje nalazi se multifunkcionalna dvorana kapaciteta 18.000 mesta, sa najvećim LED ekranom visoke rezolucije na svetu. Njena fasada pokrivena je sa 1,2 miliona LED dioda veličine hokejaškog paka, koje se mogu programirati da emituju dinamične slike, što je čini najvećom fasadom te vrste na planeti. Premijerno je zasijala 4. jula, prilikom proslave američkog Dana nezavisnosti, navodi Si-En-En.

 

@globalnomac The #VegasSphere opens on September 29, 2023, with #U2. It boasts an 18,600-seat auditorium, #16K resolution LED screen, and advanced #audio tech. The #4D effects and 580,000 sq ft of LED displays make it a #travel destination in the #USA. Standing 112m high and 157m wide, it's the World's #Largest Sphere. With nine levels, a VIP club, and 23 suites, it sets a new #entertainment standard. The venue's LED screen is the world's largest, heralding a new entertainment era. #lasvegassphere ♬ original sound - Global Nomac

 

Eksterijer Sfere će biti osvetljen svakog dana i noći animacijama i drugim slikama, ponekad vezanim za određene datume. Na primer, mogla bi se transformisati u džinovsku bundevu za Noć veštica ili snežnu kuglu za Božić.


U2 je imao prvi nastup u Las Vegas Sphere, masivnom prostoru u obliku kupole umotanom u preko milion LED dioda. Koncert, nastup uživo usredsređen na album benda Achtung, Babi, takođe je bio prvi u nizu nastupa benda koje će održati na tom mestu do kraja decembra. Najjeftinije karte za predstave koje još nisu rasprodate počinju od oko 400 dolara, od ovog pisanja.
 

Neki ljudi se već šale na Tviteru da će njegovi ogromni, vrtložni vizuelni elementi izazvati saobraćajne nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading