Il Divo koncertna čarolija Neponovljiv doživljaj u Stark Areni

Autor:

Zabava

27.09.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije samo koncert, već spektakularno muzičko iskustvo koje će uzdrmati srpsku kulturnu scenu! Il Divo, jedan od najpoznatijih međunarodnih vokalnih sastava, zajedno sa virtuoznim pijanistom Stefanom Đokovićem, stiže u Stark Arenu 28. oktobra da vas ostavi bez daha.

Il Divo koncertna čarolija Neponovljiv doživljaj u Stark Areni

Foto: Promo

Il Divo čine četiri izuzetna pevača iz različitih delova sveta: Švajcarska, Francuska, Španija i Sjedinjene Američke Države. Njihov spoj klasičnog i pop muzičkog izraza rezultirao je jedinstvenim zvukom koji osvaja srca publike širom sveta. Sastav je osnovan 2003. godine i od tada su prodali milione albuma i osvojili brojne nagrade, uključujući i Grammy.
 
Il Divo su postali sinonim za virtuozno izvođenje klasične muzike u savremenom kontekstu, a njihovi hitovi poput "Time to Say Goodbye" i "Regresa a Mi" osvojili su brojne top-liste i srca obožavalaca širom sveta.

Republika

Foto: Promo

 

 

Očekuje vas nezaboravan susret sa najvećim hitovima koje ovaj jedinstveni sastav izvodi. Ali ovaj koncert je mnogo više od muzike. To je kulturna manifestacija i podrška mladim talentima naše zemlje. Zahvaljujući velikodušnosti Wiener Städtische osiguranja, deca iz muzičkih škola dobijaju priliku da budu deo ovog veličanstvenog događaja, što će im pružiti inspiraciju da sanjaju o velikim scenama poput scene u Štark Areni.
 
Najvažnija vest je da su karte za ovu neponovljivu noć u prodaji. Možete ih pronaći na Tickets.rs, efinity.rs, ddtickets i na blagajnama Štark Arene.
 
Ne propustite ovu priliku da budete deo ekstravagantnog kulturnog događaja koji će zauvek ostati urezan u sećanjima svih prisutnih. Kupite karte sada i pridružite se ovom nezaboravnom putovanju kroz muziku i emocije na koncertu Il Diva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading