LOŠI IZBORI POVUKLI SU JE NA SAMO DNO: Zanosna glumica prolazi kroz agoniju zbog MENTALNE BOLESTI, oseća da gubi bitku!

Autor:

Zabava

26.09.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kim Besindžer provodi dane krijući se od sveta.

LOŠI IZBORI POVUKLI SU JE NA SAMO DNO: Zanosna glumica prolazi kroz agoniju zbog MENTALNE BOLESTI, oseća da gubi bitku!

Foto: YouTube/Printscreen

Tokom 80-ih godina glumica, Kim Besindžer je bila seks simbol, a publika ju je upoređivala sa Brižit Bardo i Merilin Monro. Nakon filma "Devet i po nedelja" nema muškarca koji nije glavu gubio za zanosnom Kim, a onda je ona sasvim nestala.

Rođena je 8. decembra 1953. godine u Džoržiji. Njena majka En Li je bila manekenka, glumica, a bavila se i plivanjem. Njen otac, Donald Vejd Besindžer je bio muzičar koji je svirao u orkestru. Ona je jedna od petoro dece koju su dobili, ima dva brata i dve sestre.

Ovih dana Kim Besindžer je viđena u Los Anđelesu nakon dugo vremena koje je provela zaključana u svojoj kući. Nekada zanosna glumica, danas je neprepoznatljiva. Obučena u trenerku, sa velikim slamnatim šeširom i naočarama, Kim Besindžer provodi dane krijući se od sveta.

Republika

Foto: Profimedia

 

 

Na pragu sedamdesete, Kim Besindžer kao da gubi bitku protiv agorafobije, koja je definisana kao "vrsta anksionog poremećaja" koji "uključuje strah i izbegavanje mesta ili situacija koje mogu izazvati paniku i osećaj zarobljenosti, bespomoćnosti ili posramljenosti".

Kim je godinama odbijala da pije odgovarajuće lekove, dok je njena bolest napredovala. A mnogi navode kako se sada slavna glumica "izlečila" čim je pristala da 14. oktobra ove godine bude deo humanitarnog događaja "Poslednja šansa za životinje" na Beverli Hilsu.

Opisujući agoniju sa kojom se nosi decenijama, Kim Besindžer je pričala u jednom šou:

"Kao da se nešto sasvim zatvori u vama i morate sve ponovo da naučite. Stalno živite sa suvim ustima, tresete se i iscrpljeni ste sve vreme" - govorila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading