NIKO NIJE ZNAO KAKO JE IZGLEDAO KAO MLAD! Legendarni Morgan Friman napunio 86 godina, isplivala njegova fotka iz VOJNIČKIH dana! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.06.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljenog glumca svi znaju po ulogoma u filmovima koje je snimio u zrelim godinama!

NIKO NIJE ZNAO KAKO JE IZGLEDAO KAO MLAD! Legendarni Morgan Friman napunio 86 godina, isplivala njegova fotka iz VOJNIČKIH dana! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Morgan Friman na ceremoniji otvaranja Svetskog prvenstva

Američki glumac, reditelj i naraton Morgan Friman pre dva dana je napunio 86 godina. Legendarni Friman proslavio se u mnogobrojnim filmovima, a za svoje uloge u "Noć i dan makroa", "Vozeći gospođicu Dejzi", "Bekstvo iz Šošenka" i "Inviktus" bio je nominovan za Oskara. Prvog Oskara je osvojio 2005. godine, za film "Devojka od milion dolara". 

Glumac je prepoznatljiv i po svojim mladežima na licu, ali i minđušama, koje godinama ne skida. 

 

 

- Uvek sam želeo (da nosim) minđušu. To je u vezi sa mojom ljubavlju prema moru. Ja sam strastveni moreplovac, večiti zaljubljen u plavu vodu - ispričao je legendarni glumac svojevremeno.

Kad se publika šali na njegov račun, uglavnom je to na osnovu toga što skoro niko ne zna kako je izgledao kao mlad. Kako se probio na scenu u zrelijim godinama, u kojima je ostvario svoje najbolje uloge, publika ga uglavnom pamti kao starijeg čoveka. 

Morgan je sam podelio svoju sliku iz mladosti jednom prilikom, koja je isplivana na Tviteru, kao čestitka za njegov 86. rođendan. U nastavku možete videti kako je on izgleda kao mladić i član Američkog ratnog vazduhoplovstva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading