JOVANA JEREMIĆ SE GUŠI U SUZAMA: Posetila bivšu svekrvu, pa se SLOMILA! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.06.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana se emotivnim rečima obratila majci svog prvog supruga!

JOVANA JEREMIĆ SE GUŠI U SUZAMA: Posetila bivšu svekrvu, pa se SLOMILA! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com/premijera

Jovana Jeremić

Popularna voditeljka Jovana Jeremić je i dalje vezana za svoju nekadašnju svekrvu, majku prvog supruga Vojislava Miloševića, sa kojim ima ćerku. Iako su Vojislav i ona razveli, Jovana je otišla da poseti bivšu svekrvu, a na svom Instagram profilu objavila je fotografiju sa njom. Na slici je bila uplakana i grlila ju je.

Republika

Foto: Republika.rs/G.D

Jovana Jeremić sa prvim suprugom

- Moja svekrva! U životu mi je bila najveća podrška. Moja svekrva. Čuvala mi je dete kada mi se svet raspadao. Podržavala moje snove, verovala u mene kad niko nije. Noćima smo sedele na terasi i pričale. Pile naše kafe. Pravile muzičke delove jutarnjeg programa na početku moje karijere. Ona je uvek verovala u mene. Moja svekrva. Profesor muzike. Avangardna Žena. Lavica. Svetska zena. Karakterno ista ja. Naša ljubav, poštovanje i iskrenost nadmašile su ovozemaljsko vreme - napisala je Jovana, i dodala:

 

 

- I sada se bori lavovski. Ne posustaje. Ovo je primer zdravog odnosa. Razvod od njenog sina nas nikad nije razdvojio. Ni mene od Voje. Samo smo još veći prijatelji. On je moj prvi suprug, nikad bivši muž, njegove ljubavi posle mene sam blagoslovila, a Voju podržala u svakom smislu, a moja Zoka je moja svekrva za sva vremena. Volim te, Zoko, Zoko lavice - dodala je voditeljka.

Jovani je društvo pravila i ćerkica Lea, koja je došla da poseti baku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading