UBIO SE POZNATI REPER! Njegova majka objavila JEZIVE slike sa mesta zločina, kada puna ZELENE VODE u kojoj se telo RASPADALO! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.03.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper izvršio samoubistvo, a sada su se pojavile stravične fotografije.

UBIO SE POZNATI REPER! Njegova majka objavila JEZIVE slike sa mesta zločina, kada puna ZELENE VODE u kojoj se telo RASPADALO! (FOTO)

Foto: Shutterstock, Printscreen

Pevač i reper Aron Karter, brat Nika Kartera iz "Bekstrit bojsa", izvršio je samoubistvo 5. novembra prošle godine kada se preodizirao. Iza sebe je ostavio sina Princa.

Međutim, njegova majka je nedavno podelila fotografije s mesta tragedije i javno izrazila nezadovoljstvo istragom koja nije vođena. Kako kaže, veruje da se ubio jer se vratio ''starim navikama'', kao i da se slučajno predozirao. Prvo se pisalo da se udavio u kadi, a ona je podelila stravične slike.

- Još uvek čekam istinu o smrti sina, Arona Kartera. Ove fotografije sam objavila s mesta na kom je sebi presudio. Rečeno nam je da je najverovatnije u pitanju slučajno predoziranje. Ali, nikad ovo nisu istražili i kao potencijalno mesto zločina, jer je imao zavisničku prošlost. Ove fotografije nije snimila policija. Dopustili su ljudima da se šetaju tamo bez obzira na to što su imali informacije da bi moglo da se radi o ubistvu. Aron je dobijao pretnje smrću i mnogo ljudi je pokušalo da mu uništi život - napisala je ona na društvenim mrežama, pa dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter)

 

- Imam punu podršku porodice i prijatelja koji znaju da sam morala da objavim ove užasne fotografije. Uradila sam to jer nas vlasti nisu shvatile ozbiljno. Dozvolili su svakome da prolazi onuda, iako je trebalo da bude sprovedena istraga. Zbog mentalnih problema mog sina i njegovih problema s lekovima na recept, hteli su da to obave lako, kao da nisu imali vremena ni volje za to.

Javnost se uznemirila ovim fotografijama, a mnogi stručnjaci su dali svoj sud, te je tako jedna forenzičarka istakla da je posmatrajući sliku utvrdila da je voda sa fotografije sadržala delove Aronovog tela koje se raspadalo.

 

 

S obzirom na to da postoji i fotografija  peškira i fleke po podu. „Lauren the Mortician" veruje da su nastale za vreme izvlačenja tela iz kade i fotografisanja iz svakog ugla. Ona je takođe rekla da joj je sumnjivo da policija nije odnela njegovu odeću i peškire. 

- Ovo nije smelo da se desi, neko je nešto ovde ozbiljno zabrljao - rekla je Loren, pa dodala da je kada trebalo  da se isprazni, dok nadležni svakako nisu zaduženi za kompletno čišćenje mesta zločina, jer postoje službe koje to rade i koje, policija preporuči kome treba.

- Nijedna majka, nevezano na koji način je njeno dete preminulo, ne zaslužuje da uđe i vidi nešto ovako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading