PREMINUO POZNATI GLUMAC! Kolege se opraštaju od njega emotivnim rečima: Pamtićemo ga sa osmehom na licu! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.03.2023

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Zoran Andrejin preminuo je danas.

PREMINUO POZNATI GLUMAC! Kolege se opraštaju od njega emotivnim rečima: Pamtićemo ga sa osmehom na licu! (FOTO)

Foto: Pixabay

Sveća

Glumac Zoran Andrejin preminuo je u 56. godini u Novom Sadu. Bio je član novosadskog ''Pozorišta mladih'' koje je i potvrdilo ovu tužnu vest.

- Ansambl i uprava Pozorišta mladih s velikom tugom su primili ovu vest. Svi članovi Pozorišta mladih pamtiće ga s osmehom na licu. Komemoracija povodom smrti glumca biće organizovana 11. marta, na Maloj sceni Pozorišta mladih, od 13 sati - navedeno je u saopštenju Pozorišta mladih.

Rođen je 1966. godine u Novom Sadu, na Akademiji umetnosti je, u klasi profesora Petra Banićevića. Igrao je u brojnim predstavama poput "Veseli muzičari", "Momci iz benda", "Rozenkranc i Gilderstern su mrtvi", "Bombardovali smo Nju Hejven", "Smrtonosna motoristika", "Sile u vazduhu". 

Igrao je i u KPGT-u, NP Sombor, Užičkom pozorištu, SNP-u, NP Beograd. Nagradu "Milena Sadžak" za najboljeg mladog glumca u Srbiji dobio je 1993. godine, na festivalu u Kragujevcu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading