PREMINUO MADONIN BRAT! Više od decenije živeo ISPOD MOSTA, borio se sa ALKOHOLIZMOM i pevačicu krivio za sve!

Autor:

Zabava

26.02.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Madonin brat umro je u 66. godini.

PREMINUO MADONIN BRAT! Više od decenije živeo ISPOD MOSTA, borio se sa ALKOHOLIZMOM i pevačicu krivio za sve!

Foto: Instagram/printscreen

Brat pop dive Madone, Entoni Džerard Čikone je preminuo u svojoj 66. godini, a javnost je o tome obavestio suprug Madonine sestre.

- Moj šurak Entoni Džerard Čikone umro je prošle večeri. Poznajem ga od svoje 15. godine, od proleća naših života u Mičigenu je toliko godina prošlo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe Henry (@joehenrymusic)

 

On je istakao i da je veoma voleo Entonija i da ga je razumeo bolje od ostalih, prenosi extratv.com, kao i da je Entoni sada sa svojom majkom koja je 1963. u 33. godini izgubila bitku sa rakom.

Inače, on se dugo godina borio sa alkoholizmom, više od deset godina je živeo ispod mosta u Mičigenu. “Dejli mejl” je 2017. preneo da je uspešno završio određenu vrstu programa odvikavanja i vratio se kući porodici.

 

 

Neretko je otpuživao Madonu i ostale članove porodice da su ga napustili, dok se sa druge strane ona njemu na razne načine navodno obraćala i plaćala rehabilitacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading