GLUMAC IZ "MUĆKI" IMA RAK!

Autor:

Zabava

13.01.2023

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

GLUMAC IZ "MUĆKI" IMA RAK!

Foto: youtube.com/printscreen

Poznati glumac iz serije "Mućke" Patrik Marej (66) bori se sa rakom po drugi put, skoro godinu dana nakon što je pobedio tumor pluća.

On je juče potvrdio lošu vest otkrivši da mu je deo jetre uklonjen nakon što su lekari otkrili pogoršanje bolesti 2022.godine.

- Idem kući dan, divni profesor Hiton mi je uklonio tumor prošle nedelje. Prošle godine su mi otkrili još jedan primarni rak - napisao je svojim pratiocima.

Foto:  

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Patrik Marej

 

Podsetimo, Patrik Marej je sasvim slučajno saznao za svoju bolest, na rutinskom pregledu, zbog čega je početkom 2022. apelovao na sve da odlaze preventivno i redovno kod lekara.

- Želeo sam da zadržim probleme za sebe, ali sada moram da podržim kampanju za preventivne preglede. Da nisam otišao na ultrazvuk, ne bih znao da u mojim organima raste nešto čemu je potreban dodatni pregled. Utvrđeno je prisustvo više tumora. Na moje iznenađenje, oni nisu bili maligni ali je skener pokazao da imam rak pluća. U međuvremenu sam operisan - napisao je on tada na Tviteru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading