PALA ODLUKA DŽONI DEPA I AMBER HERD: Otkriveni svi detalji dogovara nakon skandala o kom je brujao svet! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.12.2022

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džoni Dep i Amber Herd postigli su dogovor!

PALA ODLUKA DŽONI DEPA I AMBER HERD: Otkriveni svi detalji dogovara nakon skandala o kom je brujao svet! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Holivudski glumac Džoni Dep i njegova bivša supruga, Amber Herd, napokon su se nagodili.

Naime, konačno je okončan najpraćeniji holivudski razvod nakon dugog procesa pred sudom u Virdžiniji za tužbu za klevetu koju su pokrenuli jedno protiv drugog.

Foto: Tanjug/AP

Džoni Dep

 

Advokati popularnog glumačkog para uspeli su da postignu dogovor prema kojem će osiguravajuće društvo Amber Herd da isplati milion dolara Džoniju Depu, kako bi se okončao ovaj slučaj, saznaje „Daily Mail“.

Međutim, slučaj je konačno dobio svoj epilog, a po ovoj nagodbi Džoni Dep će dobiti znatno manje novca odstete u poređenju sa sumom koju je sud odredio, ali više neće imati spor sa bivšom suprugom.

Foto: Tanjug/AP

Amber Herd

 

Podsetimo, njihova pravna bitka trajala je poslednjih šest godina, a Dep je podneo tužbu protiv Herd zbog teksta koji je napisala za „Washington Post“ u decembru 2018. godine. U njemu je sebe opisala kao „javnu ličnost koja je žrtva porodičnog nasilja“, a iako u tekstu ne spominje izričito Depovo ime, on ju je tužio i tražio odštetu od 50 miliona dolara. A onda je ona podnela protivtužbu, tražeći 100 miliona dolara jer je „pretrpela neobuzdano fizičko nasilje i zlostavljanje“. Sudija je na kraju presudio da ona bivšem suprugu treba da plati 10 miliona dolara odštete u tužbi za klevetu, a Dep njoj dva miliona dolara. Amber je negodovala u više navrata, te je najavljivala žalbe, a u javnosti je izjavila da nema novca da isplati bivšeg supruga.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading