KAO OD MAJKE ROĐEN! Žene širom sveta lude za njim, a glumac sada podelio GOLU sliku: Napravio opštu pometnju na mrežama (FOTO)

Autor:

Zabava

17.11.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Metju Mekonahi pokazao da se nimalo ne stidi svog tela

KAO OD MAJKE ROĐEN! Žene širom sveta lude za njim, a glumac sada podelio GOLU sliku: Napravio opštu pometnju na mrežama (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Pored svog talenta i uloga koje su ga lansirale u sam vrh svetske glumačke scene, Metju Mekonahi obožavan je strane žena širom sveta zvog svog fizičkog izgleda, a sve njih sada je počastio jednom svojom provokativnom fotografijom. 

Naime, glumac je objavio svoju potpuno nagu sliku, nastalu u trenutku kada je popularni glumac otvarao frižider, što je raspametilo mnoge pripradnice lepšeg pola, pa su se komentari ispod fotografije samo nizali. 

 

Fotka je, ipak, isečena tako da se najintimniji delovi Metjuovog tela ne vide, no prizor je vredan pažnje. "Vrućeeee", "Volela bih da sam ja ovo fotkala", "Ko je isekao ovu fotku, to me uznemirava", "Šteta što te ne vidimo u celini", "Kako je ovo privlačan čovek", "Kad kažu da čovek ima ono nešto, pomislim na tebe", samo su neki od komentara.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Gola fotografija Metjua Mekonahija

Podsetimo, Metju je šokirao svetsku javnost kada je priznao da je sa 15 godina bio primoran na intiman odnos, a da je sa 18 zlostavljan, pa dodao da mu je trbalo vremena da prevaziđe traumu: 

-Polako sam učio kako biti intiman i bilo je lepo, ali i nespretno. Vremeno nije bilo tako ružno kao na početku - ispričao je Metju za medije. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading