ŽIVELA JE KAO KRALJICA, ZARAĐIVALA JE MILIONE: Slavna manekenka danas je BESKUĆNICA, a za svoj krah krivi ovog muškarca!

Autor:

Zabava

14.10.2022

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastasija je nakon velikog uspeha u karijeri i miliona koje je stekla, postala beskućnica.

ŽIVELA JE KAO KRALJICA, ZARAĐIVALA JE MILIONE: Slavna manekenka danas je BESKUĆNICA, a za svoj krah krivi ovog muškarca!

Foto: Instagram Printscreen

Nastasija U5rbano

Tokom 80-ih godina Nastasija Urbano bila jedna od najtraženijih evropskih manekenki.  ova dama je nekoliko puta krasila naslovnice magazina “Vogue”, ali i drugih prestižnih časopisa, međutim, svet je pre nekoliko godina potresla informacija da je Nastasija nakon velikog uspeha u karijeri i miliona koje je stekla, postala beskućnica.

Ova dama je više puta je krasila naslovnice brojnih mogdnih magazina poput "Vogue"-a, dok su joj angažmani otvorili su joj vrata i za uspeh u Americi.

- Radila sam za sve časopise, svi su me voleli. Zaradila sam milion dolara za godinu dana, a radila sam samo 20 dana te godine, i to se ponovilo tri ili četiri godine - ispričala je nekadašnja manekenka za španski "el Periodico".

 

- Imala sam sve, živela sam kao kraljica - dodala je.

Ipak, njen život danas je potpuno drugačiji. Kako se njena popularnost lagano gasila, tako je nestajalo i njeno bogatstvo, pa je nekada jedna od najpoželjnijih i najtraženijih modela danas praktično beskućnica.

Nastasija, koja danas živi u Barseloni, tvrdi da ju je uništilo poznantsvo sa muškarcem koji joj je kasnije postao i suprug. Kako je istakla jednom prilikom, on ju je "iscedio do zadnje pare", a onda je i napustio.

Danas ističe da su njihova deca jedino dobro što je u tom braku dobila.

- Finansirala sam naš životni stil, a on me ostavio samo s odećom na sebi. Sve je plaćao mojim novcem. Samo dva dana nakon što sam ga upoznala, hteo je da kupim BMW, a ja sam mu, glupača, potpisala ček. Bila sam zaljubljena - ispričala je Urbano.

 

Njegova izdaja ju je toliko razočarala i slomila, da se suočila sa teškim oblikom depresije, a njen život tada je krenuo nizbrdo.

Priznala da je da ju niz stanodavaca izbacilo iz stana, s obzirom na to da nije bila u mogućnosti da plati stanarinu nijednom od njih, pa je danas osuđena da luta od jednog do drugog prijatelja kako bi joj ustupili trosed bar na jednu noć.

Kada ne želi nikom da smeta, noć provodi u predvorju banaka u Barseloni.

- Želim da me deca vide u drugačijem svetlu. Želim da se oporavim kao osoba, želim da budu ponosni na mene - istakla je ova pedesetsedmogodišnja dama.

Inače, ona je karijeru započela u Barseloni, a radila je za brojne luksuzne brendove, između ostalog Revlon i Yves Saint Laurent. Družila se sa najvećim svetskim zvezdama poput Džeka Nikolsona, Romana Polanskog i Endija Vorhola, a bila je i jedna od zvanica na venčanju Madone i Šon Pena.

 

Kada su procurile vesti o njenoj trenuntoj situaciji, grupa bivših kolega i poznanika odlučila je da se udruži i pomogne joj da ponovo stane na noge.

- Niko ne bi pomislio da je ovpo moguće. Nas su tretirali kao princeze, ali nju kao boginju. Nije ovo zaslužila. Pomoći ćemo joj čim budemo rzagovarali sa njom i saznali šta joj je potrebno - kazala je bivša manekenka Rut Šuler koja je Nastasiju zapamtila kao otvorenu, velikodušnu osobu.

 

Oglasio se i nekadašnji Nastasjin kolega Hernando Herera koji je uveren da ona i dalje ima šta da da svetu mode.

- Tražim fotografe i agencije kako bi ponovo mogla da radi i normalno živi. Žao mi je što pre nisam znao kako stoje stvari - istakao je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading