SLAVNA GLUMICA PREMINULA U SNU: Porodica objavila tužne vesti

Autor:

Zabava

11.10.2022

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom svoje sedam decenija duge karijere osvojila je tri Toni nagrade i šest Zlatnih globusa

SLAVNA GLUMICA PREMINULA U SNU: Porodica objavila tužne vesti

Foto: Printscreen Youtube

Slavna glumica Andžela Lensberi, najpoznatija po ulozi Džesike Flečer u seriji "Murder, she wrote", preminula je danas u 97. godini, a tužne vesti sa javnošću je podelila njena porodica.


- Deca gospođe Andžele Lensburi sa žaljenjem objavljuju da je njihova majka umrla mirno u snu kod kuće u Los Anđelesu, danas u jedan sat i 30 minuta, 11. oktobra 2022. samo pet dana pre svog 97. rođendana - navodi se u saopštenju porodice, prenosi NBC News.

 

Foto: Printscreen Youtube

Andžela Lensberi

 

Andželu je zavolela u ulozi Džesike Flečer u TV seriji "Murder, she wrote", a tokom svoje sedam decenija duge karijere osvojila je tri Toni nagrade i šest Zlatnih globusa.

Andžela Lensberi bila je ćerka glumice i bogatog političara, a glumom je počela da se bavi kako bi se što lakše izborila sa preranom smrću svog oca, koju je opisala kao „odlučujući trenutak“ svog života.

 

Foto: Printscreen Youtube

Andžela Lensberi

 

Rođena je u Londonu, a ubrzo nakon selidbe u Ameriku, kada je imala samo 19 godina, dobila je prvu filmsku ulogu u filmu Gaslight iz 1944., koja joj je donela nominaciju za Oskara za najbolju sporednu glumicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading