NENAD PERIŠ SE OGLASIO NAKON VIŠESEMESEČNOG ĆUTANJA: Njegova objava RAZARA dušu

Autor:

Hronika

11.10.2022

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Periš je objavio pesmu na svom Fejsbuk nalogu.

NENAD PERIŠ SE OGLASIO NAKON VIŠESEMESEČNOG ĆUTANJA: Njegova objava RAZARA dušu

Foto: Printskrin

Nenad Periš

Nenad Periš, otac tragično nastradalog Splićanina Mateja Periša (27) koji je noć uoči Nove godine ušao u Savi i utopio se, a njegovo telo nađeno tek nakon pet meseci, oglasio se na društvenoj mreži Fejsbuk.

Nenad je na svom profilu postavio tužnu pesmu, koja je verovatno namenjena nastradalom sinu Mateju.

Republika

Foto: Republika.rs

Nenad Periš

Pesmu koju je okačio Matejev otac zove se “Moj lipi anđele” koju su izvodili Oliver Dragojević i Zorica Kondža. Tekst ove numere glasi: “negdje još čuvam nešto za tebe kad dođu jutra puna nevoje i kad nam ništa ne ide”…

“Moj lipi anđele, pogledaj u mene ako nas tužne jutrom probude ja čuvam osmijeh za tebe. Ako nas tužne jutrom probude i srce stisne se od nevoje ja čuvam nešto za tebe pogledaj u mene”, glasi refren ove pesme.

Republika

Foto: Društvene mreže

Matej Periš

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra, kada je izašao iz kluba “Gotik” u Beton hali u Beogradu gde je bio sa prijateljima. Splićanin je nakon izlaska trčeći prešao Karađorđevu ulicu, zatim Travničku i došao do Save promenade gde se približio reci Savi. Njegovi prijatelji sa kojima je tog 30. decembra došao u Beograd kako bi proslavili novogodišnje praznike prijavili su sutradan njegov nestanak.

MUP Srbije, kao i njihove kolege iz Hrvatske uključili su se u potragu za nestalim mladićem iz Splita, a njegov leš u poodmakloj fazi raspadanja nađen je nasukan na obali kod Ade Huje u Beogradu. Nestanak i potraga za Matejem Perišem bila je svakodnevna što od strane pripadnika policije, pa tako i građana koji su čak pravili i grupe na društvenim mrežama kako bi ga našli.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading